Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Znajdź Nemo!

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

TechAdmin

TechAdmin

TechAdmin

• Root Admin
  • 1414 postów
  • 7 Piw
249
Dziś  o godzinie 18.00 zostanie ukryte Nemo na mazishare. Waszym zadaniem jest znaleźć rybkę i wysłać do mnie PW z informacją, w której części forum się znajduje.
Obrazek do znalezienia:
Dołączona grafika

To pierwsza tego typu zabawa, z czasem coraz trudniej będzie znaleźć kolejne obrazki.
Pierwsze 10 osób z prawidłową odpowiedzią zostanie nagrodzone. Osoba, która najszybciej wyśle PW i wskaże miejsce, gdzie ukryła sie rybka otrzyma 10000 punktów reputacji a każdy następny użytkownik (od 2 do 10 miejsca) 1000 punktów reputacji.

Pamiętajcie, Dziś od godziny 18 Nemo czeka, aż go znajdziecie!
Chciałem zmienić świat, ale Bóg mi nie dał kodu źródłowego...

Dołączona grafika

There are no impossible things, impossible ones needs only more time

system3

system3

Ultimate User

• Bot
  • 2937 postów
  • 149 Piw
1214
  • GG: Brak
Pamiętajcie, Dziś od godziny 18 Nemo czeka, aż go znajdziecie!

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Shaiders

Shaiders

Profesjonalny User

• Użytkownik
  • 188 postów
  • 0 Piw
233
nadal aktywne ?

Bazul

Bazul

Biznesmen

• Moderator
  • 3621 postów
  • 7 Piw
900
ja znalazłem go 1 czerwca ale myślałem ze to konkurs 1dniowy (28 maj), więc nie wiem :victory:

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

ripek

ripek

Zbanowany

• Użytkownik
  • 314 postów
  • 0 Piw
10250
  • GG: 9823851
  • Zainteresowania:Interesuję się rzeczami interesującymi.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania  :victory:

Cytat

Pierwsze 10 osób z prawidłową odpowiedzią zostanie nagrodzone
czyli konkurs trwa aż 10 osób poprawnie odpowie, a skoro nie ma notki że koniec to nadal trwa  :)
Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych