Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Konkurs Graficzny!Tworzymy nowe medale

* * * * * 1 głosy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

Gość_nelaa usunięty

Gość_nelaa usunięty
  • Gość
  • Piw

Witam!
Zależy nam, aby forum miało jedyne w swoim rodzaju nagrody dla użytkowników, dlatego postanowiliśmy zorganizować specjalny konkurs graficzny dla mazishare.
Konkurs polega na utworzenia nowej grafiki do każdego z istniejących medali. MILE WIDZIANE PRACE RUCHOME GIF. Prosimy o zachowanie dotychczasowych rozmiarów (ewentualnie mogą być ciut mniejsze). Medale mogą zwierać różne opisy, o ile nie stracą image'u i nie zrobi się z nich "bagno".
Podczas oceniania będziemy zwracać uwagę na pomysłowość, estetykę i trafność w stosunku do tematu konkursu.

>> LISTA NAGRÓD <<

NAGRODY ZA NAJLEPSZE PRACE

Za zajęcie I miejsca przyznajemy rangę GRAFIK,
Za zajęcie II miejsca przyznajemy rangę SVIP,
Za zajęcie III miejsca przyznajemy rangę VIP na okres trzech miesięcy.

UWAGA! W konkursie mogą brać udział WSZYSCY użytkownicy.
Posty nie na temat będą usuwane i karane. Każda obraza prac umieszczanych pod tym tematem będzie nagradzana 4 pkt karnymi.

Zakończenie konkursu 18.02.2011
Powodzenia ;)

Użytkownik MazisharePL edytował ten post 01 luty 2011 - 14:37

wojcienty

wojcienty

user

• Zbanowany
  • 3144 postów
  • 56 Piw
17740
Ras trochę szacunku wszyscy tacy nie są. Żeby temat był bardziej zauważalny daj go może na główną z jakąś ładną grafiką :) tylko bez nerwów. Oto moje propozycje :P

Mega Wrzuta 500            Dołączona grafika

Mega Wrzuta 300            Dołączona grafika

Mega Uploader                Dołączona grafika

Złoto                             Dołączona grafika

Srebro                           Dołączona grafika

Brąz                              Dołączona grafika

Spamer                         Dołączona grafika

Zdarte paznokcie            Dołączona grafika

Nic mi nie pozostało, tylko pisanie  Dołączona grafika

Zamieszkały                    Dołączona grafika

Zameldowany                 Dołączona grafika

Handlarz                         Dołączona grafika

Pomocna dłoń                 Dołączona grafika

Najlepszy avatar               Dołączona grafika

Crazy Mike                      Dołączona grafika

DJ z werwą                    Dołączona grafika ??? CO MA KONSOLA Z MIKROFONEM WSPOLNEGO ???

Virtuti Militari                  Dołączona grafika

No by było na tyle z mojej strony.

pozdrawiam wojcienty :)

NIE POWIEM ŁADDNE ALE TA KONSOLA PRZY CRAZY MIKE TO TROSZKĘ PRZESADA, MOŻE POPRAW I ZRÓB COŚ ZGODNEGO Z NAZWĄ

Użytkownik MazisharePL edytował ten post 16 luty 2011 - 12:48

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

aldi

aldi

=]

• SUPER V.I.P
  • 852 postów
  • 1 Piw
552
UWARZAJ DO KOGO WYJERZDZASZ Z TAKIMI TEKSTAMI, DAJESZ JAKIES WSKAZOWKI, DZIWNE ZE LAMOWI NIKT NIE MUSIAL ICH DAWAC, NA PRZYSZLOSC ZAINTERESUJ SIE  HISTORIA FORUM, JEMU WSZYSCY JEDLISCIE Z REKI TO I SAMOCHOD ZA WASZE SOBIE KUPIL, JA NIE MUSZE KUPOWAC DLA SIEBIE NIC, SKORO CHCECIE WASZE WSKAZOWKI WPROWADZIC W ZYCIE ZNAJDZCIE PROGRAMISTOW I OPLADZCIE ICH BY NAPISALI MODY O JAKICH PISZECIE, KIEDYS KONKURS GRAFICZNY TO ZASYPYWANY BYL OBRAZKAMI A TERAZ NIKOMU NIC SIE NIE CHCE, I JESZCZE MACIE ZALE JAK KTOS WAM NAPISZE ZE WOLICIE BYC ZWYKLYMI PIJAWKAMI I TROLAMI KTORE SA ZA LENIWE BY COS W ZAMIAN ZA RANGE DAC, POZATYM NIE POUCZAJ MNIE BOZA WIELE SAM NA FORUM NIE WNIOSLES, WARNA NIE NADAM BO NIE WIDZE POTRZEBY BY GO DAC, ALE OSTRZEGAM ZE NA FORUM JAKO ADMIN I W ZYCIU PRYWATNYM NALERZY SIE JAKIES POSZANOWANIE ZWLASZCZA ZE NA 99% JESTEM OSOBA STARSZA OD CIEBIE ALE SKORO NAWET TO CIE NIE POWSTRZYMUJE TO DOPISZ SOBIE CO MOZNA MYSLEC O DZIECIAKU KTORY MA TOPET POUCZAC STARSZYCH OD SIEBIE I MAJACYCH NIESTETY RACJE

Użytkownik MazisharePL edytował ten post 16 luty 2011 - 12:46

Justyn

Justyn

Obciagalnia

• Zbanowany
  • 1552 postów
  • 0 Piw
42
Ok. Moja kolej. Mam teraz bardzo utrudniony dostep do netu :( Bo jest nas na mieszkaniu 5 a router padł i musimy dzielić się modemem ;/ Ale jeśli prace się spodobają to mogę dodać kolejne/ poprawić obecne wg wskazówek :D Aha- rozmiar orientacyjny. Z braku czasu wrzuciłem tak jak jest, {lepiej wszystko widać} ale w każdej chwili mogę zmienić na inny tak samo jak kolorystykę poszczególnych elementów {przykład: medal brąz i medal złoto albo obwoluta dla zamieszkałego- niebieska i dla MU- różowa}

1- Nagrody statyczne
Zamieszkały
Dołączona grafika
Zameldowany:
Dołączona grafika
Pomocna Dłoń:[/b]
Dołączona grafika
MegaUploader
Dołączona grafika
Mega Wrzuta 300:
Dołączona grafika
Mega wrzuta 500:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

WSPARCIE- Złoto:
Dołączona grafika

WSPARCIE- Srebro
Dołączona grafika

WSPARCIE- Brąz:
Dołączona grafika

Handlarz:
Dołączona grafika

Najlepszy Avatar:
Dołączona grafika

2- Wszystkie mam też w postaci animowanej. Przykłady:

Zamieszkały:
Dołączona grafika
Mega Uploader MS:
Dołączona grafika
Mega wrzuta 300:
Dołączona grafika
Mega wrzuta 500
Dołączona grafika
Handlarz
Dołączona grafika

Resztę dodam jak tylko będę miał dostęp do internetu bo mnie właśnie zganiają :P
PS- Prędkość animacji można zmienić w 5 minut bo zachowałem projekty. Kolorystyka itd też do zmiany jakby coś:)
Gdybym przypadkiem wygrał to prosiłbym o nadanie rangi SVIP osobie [b]Skarbus :)

Użytkownik Justyn edytował ten post 16 luty 2011 - 04:10

TechAdmin

TechAdmin

TechAdmin

• Root Admin
  • 1414 postów
  • 7 Piw
249
A można prosić o wielkość taka jak ta Dołączona grafika
Chciałem zmienić świat, ale Bóg mi nie dał kodu źródłowego...

Dołączona grafika

There are no impossible things, impossible ones needs only more time

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Tiger_07

Tiger_07

Profesjonalny User

• Grafik
  • 306 postów
  • 1 Piw
72234
Mega Wrzuta 500 Dołączona grafika
Mega Wrzuta 300 Dołączona grafika
Mega Uploader Dołączona grafika
Złoto Dołączona grafika
Srebro Dołączona grafika
Brąz Dołączona grafika
Spamer Dołączona grafika
Zdarte paznokcie Dołączona grafika
Nic mi nie pozostało, tylko pisanie Dołączona grafika
Zamieszkały Dołączona grafika
Zameldowany Dołączona grafika
Handlarz Dołączona grafika
Pomocna dłoń Dołączona grafika
Najlepszy avatar Dołączona grafika
Virtuti Militari Dołączona grafika

Mój pierwszy zestaw nagród, jutro wrzuce coś zupełnie innego

Dołączona grafika

Justyn

Justyn

Obciagalnia

• Zbanowany
  • 1552 postów
  • 0 Piw
42

Wyświetl postUżytkownik TechAdmin dnia 16 luty 2011 - 15:37 napisał

A można prosić o wielkość taka jak ta Dołączona grafika
Namęczyłem się bo żaden ze mnie mistrz Paint'a ale zrobiłem :) Jakby co to mam już patent więc następne przeróbki pójdą sprawniej :D
Przy okazji wygładziłem krawędzie, wyselekcjonowałem dokładniej i ogółem zrobiłem rze3 których nie potrafię nazwać a które sprawiły że boki nie są już poszarpane :P :D

Pomocna Dłoń:
Dołączona grafika
Zamieszkały:
Dołączona grafika
Zameldowany:
Dołączona grafika
Naj avek:
Dołączona grafika
Wsparcie- brąz
Dołączona grafika
Wsparcie- Srebro
Dołączona grafika
Wsparcie- złoto
Dołączona grafika
Handlarz:
Dołączona grafika
Mega Uploader:
Dołączona grafika
Mega Wrzuta 300:
Dołączona grafika
Mega Wrzuta 500:
Dołączona grafika
lub
Dołączona grafika
Virtuti Militari
Dołączona grafika
...
:D
EDIT:
Woow :D Jestem pod wrażeniem :P Nie myślałem że tak kozacko to wyjdzie. Jak na 1 prackę to jestem z siebie dumny :D :justyn: No z 2 strony tydzień roboty tak na ostro... ;/

EDIT:
No właśnie- dodałem prace więc mogę sobie napisać w poście- Tiger- jak zawsze wymiatasz :D Czekamy na kolejne genialne prace

Użytkownik Justyn edytował ten post 16 luty 2011 - 22:37

wojcienty

wojcienty

user

• Zbanowany
  • 3144 postów
  • 56 Piw
17740
Właśnie na te dwie nie miałem pomysłu i dlatego dałem konsole i słuchawki. Crazy Mike, DJ z werwą

Dołączona grafika

Justyn

Justyn

Obciagalnia

• Zbanowany
  • 1552 postów
  • 0 Piw
42
Zapomniałem wczesniej dodać ;/
Spamer:
Dołączona grafika
Zdarte Paznokcie:
Dołączona grafika
Nic mi nie pozostało tylko pisanie:
Dołączona grafika
Radio Mazishare: {nie widzę sensu żeby rozdzielać to na 2 obrazki. Tym bardziej że na całym forum mamy jedynie 1 osobę posiadającą tą nagrodę. Nie ma podziału np na "Mega  Uploader robiący mirrory" i "Mega Uploader wrzucający gry/filmy więc tu chyba też niejest to potrzebne"}
Dołączona grafika
Alternatywne:
Mega wrzuta 300:
Dołączona grafika
Mega wrzuta 500:

Dołączona grafika

:D
A tutaj całość :)
Dołączona grafika

EDIT:
Bawiłem się w paint'cie i wpadłem na pomysł zrobienia takich 2 dodatkowych nagród:
Mod/ Były Mod
Dołączona grafika
Uploader/ Były Uploader
Dołączona grafika

Odnośnie pierwszej -Rozwiązałoby to sprawę koloru omawianą ostatnio w dziale dla modów :)
a co do drugiej to zrobiłem bo gdyby pomysł wyżej został zaakceptowany, swoje nagrody będą miały grupy MU i Mod więc nieuczciwie byłoby nie zrobić też dla UPów :) Taka mała stygmatyzacja :)

Użytkownik Justyn edytował ten post 19 luty 2011 - 02:56

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

El Polako

El Polako

Uploader

• Zbanowany
  • 825 postów
  • 21 Piw
301
  • GG: 619029
Pomysł Justyn genialny, akurat szkoda mi było trochę rozstawać się z rangą MU a to było by dobre.

Co do nagród to najlepiej gdyby złapać kogoś żeby zrobiłby nagrody podobne do tych co są aktualnie.
There is no victory without sacrifice.

Dołączona grafika Dołączona grafika

Zanim postawisz piwo za film, grę daj plusa, to nic nie kosztuje :)
Jeśli pomogłem to tez byłoby miło dostać plusa.  

Upload wykonany dla mazishare do 7 Mar, 2011:   600,71GB. - 386 wstawek

Niedawno doszło do zmiany serwerów głównych, jeśli w mojej stawce znajdziesz duckload lub filebase, i żadnego innego napisz do mnie a postaram się wrzucić na inny serwer.

stan_N

stan_N

Ultimate User

• Weteran
  • 1038 postów
  • 7 Piw
432

Jeśli chodzi o nagrody dla MU-ów i UP-ów to pomysł dobry,natomiast co do nagrody dla modów to osobiście mam wątpliwości co do słuszności...wydaje mi się,że co poniektórzy woleliby zapomnieć o tym,że kiedykolwiek byli modami(z wiadomych względów) a po za tym ma to być forma nagrody-a jak można nagradzać kogoś kto np,utracił range Mod z powodu,że tak powiem delikatnie....opieszałości w obowiązkach Moda? Więc jak już to tu tez powinno być jakieś uwarunkowanie w przyznawaniu takiej nagrody :) Oczywiście wszystko w rękach....adminów :)

...Inny,bo inny od innych...jaki jestem wiedza Ci co powinni..

Justyn

Justyn

Obciagalnia

• Zbanowany
  • 1552 postów
  • 0 Piw
42
Dzięki za wypowiedzi :)
Co do :

Wyświetl postUżytkownik stan_N dnia 19 luty 2011 - 06:05 napisał

... jak można nagradzać kogoś kto np,utracił range Mod z powodu,że tak powiem delikatnie....opieszałości w obowiązkach Moda?

To myślę że rozwiązałby się problem czerwonego koloru. 2 sprawa- gdyby MU i UP mięli nagrody powiązane z funkcją jaką pełnią to Administracja też by mogła :P a 3- uważam że fakt nadania komuś rangi MOD jest juz pewnym wyróżnieniem i nawet jeśli taka osoba straciła rangę, to jednak miała zauważalny wpływ na życie forum. Zresztą chyba koledzy się nie obrażą jeśli przytoczę tu przykłady SOADa albo Robik'a. Obydwaj byli świetnymi modami ale sytuacja zmusiła ich do odejścia :( nie są już modami ale na forum jest masa ich postów. Cześć pisana kolorem czerwonym {i nic w tym złego- w końcu było im wolno} co wpływa na błędne rozumienie regulaminu przez innych userów {syt. dokładniej opisana w strefie mod}

[b]To tylko moje stanowisko ale nie krytykuję Twojego Stasiu- jedynie je komentuję...

Użytkownik Justyn edytował ten post 19 luty 2011 - 08:50

M5G

M5G

Zaawansowany User

• Elita
  • 61 postów
  • 0 Piw
10057
Nie ma żadnych fajnych prac ale starania cenie. Lecz orginalne sa ładniejsze od aktualnych prac.

Kostki lodu sredni pomysł. Może jakiś pomysł  odznak zróbcie tak jak nasze ladne z polyskiem i nie moga wygladac jak potargane z gazety.

Użytkownik M5G edytował ten post 19 luty 2011 - 13:50

Dołączona grafika

Justyn

Justyn

Obciagalnia

• Zbanowany
  • 1552 postów
  • 0 Piw
42
Ja zrobiłem co mogłem. Nie znam się na grafice i termin konkursu minął więc nic lepszego nie wymyślę... :( Kostki lodu są z połyskiem :P Lepiej nie potrafię :)
Dzięki za ocenę :)

Użytkownik Justyn edytował ten post 19 luty 2011 - 13:57

M5G

M5G

Zaawansowany User

• Elita
  • 61 postów
  • 0 Piw
10057
na waszym miejscu bym zostawł rangi jakie sa i dodał tylko napis tak jak w przykładzie:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Justyn

Justyn

Obciagalnia

• Zbanowany
  • 1552 postów
  • 0 Piw
42

Wyświetl postUżytkownik M5G dnia 19 luty 2011 - 14:29 napisał

na waszym miejscu bym zostawł rangi jakie sa i dodał tylko napis tak jak w przykładzie:
Dołączona grafika
Tak akurat potrafiłbym zrobić. Znam nawet źródło z którego mógłbym pobrać bardzo podobne pliki do tych które mamy użyte jako obecne nagrody, ale byłby to plagiat. Obecne też są plagiatem i dlatego został ogłoszony konkurs na nowe...

EDIT:

Nie chcę dopisywać kolejnego postu ale praca Tiger'a poniżej jest spoko :)

Użytkownik Justyn edytował ten post 19 luty 2011 - 17:12

M5G

M5G

Zaawansowany User

• Elita
  • 61 postów
  • 0 Piw
10057
Ja podałem tylko przykład że tak mogą zrobić. A zródło można w 5 sek znalesc. W badz razie ja nie pomoge bo czasu nie mam.

Ale mam nadzieje że ktoś się zmotywuje ;-) a wykonanie dobrej pracki
Dołączona grafika

Tiger_07

Tiger_07

Profesjonalny User

• Grafik
  • 306 postów
  • 1 Piw
72234
Moja kolejna propozycja
Mega Wrzuta 500 Dołączona grafika
Mega Wrzuta 300 Dołączona grafika
Mega Uploader Dołączona grafika
Złoto Dołączona grafika
Srebro Dołączona grafika
Brąz Dołączona grafika
Spamer Dołączona grafika
Zdarte paznokcie Dołączona grafika
Nic mi nie pozostało, tylko pisanie Dołączona grafika
Zamieszkały Dołączona grafika
Zameldowany Dołączona grafika
Handlarz Dołączona grafika
Pomocna dłoń Dołączona grafika

Najlepszy avatar Dołączona grafika
Virtuti Militari Dołączona grafika

Radio Dołączona grafika

Użytkownik Tiger_07 edytował ten post 19 luty 2011 - 16:24

Dołączona grafika

paweł83

paweł83

Elita

• Elita
  • 257 postów
  • 9 Piw
81811
Z tego co widzę to tylko tiger-07  ma jakąś wenę  bez urazy dla reszty nie każdy ma talent do grafiki

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

golabek168

golabek168

=]

• Użytkownik
  • 37 postów
  • 0 Piw
2
Jesli konkurs jest jeszcze otwarty, dodam swoja propozycje za jakies 2-3 dni.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych