Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 [PL] + Klucze + Crack na 3700 dniexe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

wader

wader

Ultimate User

• Elita
  • 1245 postów
  • 1247 Piw
44757

Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 [PL] + Klucze + Crack na 3700 dni.
Format Programu:  EXE

Dołączona grafika

Dołączona grafika

W paczce:
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 [PL]
Klucze
Crack na 3700 dni
Dokładna instrukcja instalacji Cracka na 3700 dni

DZIALA na win XP\Vista\ 7

Jeżeli przy rozpakowywaniu archiwum wyskoczy bład, to napewno przez program antywirusowy który blokuje cracka.

Archiwum jest sprawdzane, dodane zostało 10% danych naprawczych.

Jak sciagniesz i masz koniec archiwum wez opcje napraw archiwum i wszytko bedzie OK.

Przy instalacji moze być problem bo podczas aktualizacji na kluczu na 57 dni zablokuja go wam, ale to nic przejdzcie do kolejnych czynnosci i macie kacpra na 3700 dni czyli 10 lat.

Dołączona grafika

Pakiet zapewnia kompleksową ochronę komputerów PC przed wszelkimi rodzajami zagrożeń.

Oparty jest o program antywirusowy Kaspersky Anti-Virus 2011. Wyposażony jest również w osobistą zaporę ogniową. Użytkownicy laptopów mogą definiować odrębne tryby pracy zapory dla różnych sieci - Internet, sieć lokalna oraz sieć zaufana. Program pozwala także na pracę w "trybie ukrycia", w którym komputer użytkownika będzie całkowicie niewidoczny w sieci. Nad pocztą czuwa filtr antyspamowy.

Kaspersky Internet Security 2011 został również wyposażony w nowy moduł kontroli rodzicielskiej. Dzięki systemowi analizy lingwistycznej oraz możliwości wykorzystywania czarnych list moduł ten pozwala rodzicom na kontrolowanie poczynań swoich pociech w Sieci. Kaspersky Internet Security 2011 posiada także nową funkcję pozwalającą na ochronę poufnych danych użytkownika (adresów e-mail, haseł, informacji o kartach kredytowych itp.) przed kradzieżą.

Dołączona grafika

Ukryta zawartość

Witaj na WarezDark.pl!
Aby zobaczyć ukryte linki należy się zarejestrować bądź zalogować

• Posiadamy bazę ponad 20600 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Aby zobaczyć ukryte linki należy się zarejestrować bądź zalogować

Aby pobrać program kliknij na opcję Dołączona grafika która znajduje się poniżej.
Jeżeli pobrałes program i Ci się spodobał, wystaw jego recenzję, wpisujac się pod tym tematem.

Jeżeli masz jakis problem z programem przedstaw go nam w odpowiednim dziale Problemy i Prosby.  
Postaramy się pomóc..
Posty z problemami pod tematem z programem będa karane ostrzeżeniem...

Przygody Tintina / The Adventures of Tintin (2011) PLDUB.BRRip.XviD-BiDA / Dubbing PL

http://dwn.so/show-f...ark.pl.avi.html

oglądaj online

http://dwn.so/v/DSB7961763

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS
Autor tematu upija się 8 Piwami otrzymanymi od:

ham57

ham57

Znawca

• Użytkownik
  • 59 postów
  • 0 Piw
10
  • Zainteresowania:Komputery
za taką wstawkę krata browca
Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

mariuszboleslaw

mariuszboleslaw

Zaawansowany User

• Użytkownik
  • 67 postów
  • 0 Piw
7
:Fantasy Dreams: jestes wielki pozdrawiam i browar przesylam

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

zyzio1983

zyzio1983

Początkujący

• Użytkownik
  • 28 postów
  • 36 Piw
33
  • GG: 7024466
  • Zainteresowania:filmy,muzyka,spanie
dzieki dzieki dzieki wielki jestes :))))

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

xmmario

xmmario

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 9 postów
  • 0 Piw
1
Dzięki bardzo, jak nie wiem co!! Bronek się należy :piwo:

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

janusz36268

janusz36268

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 10 postów
  • 0 Piw
1
browar jak browar tylko co z tymi kluczami bo nie dzialaja

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

zibi1

zibi1

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 12 postów
  • 0 Piw
2
ogrom browca się finszuje za takie cudo

latajacz

latajacz

Nowicjusz

• SUPER V.I.P
  • 7 postów
  • 0 Piw
3
Albo robie coś źle albo już to jest nie aktualne bo:
wpisuje pierwszy kod przy wył. internecie przechodzę do okna w którym mam wybrać jeden z 12-tu plików (KIS1 ... do KIS12) próbowałem każdy i za każdym razem pokazuje mi komunikat "Nie można dodać klucza (lokalizacja czyli C\pobierane , itd. licencja utraciła ważność )"  
Robię wszystko dokładnie tak jak w instrukcji ale chyba z tego już nici ...
Proszę o odpowiedz...

Krzysztof43

Krzysztof43

Znawca

• Użytkownik
  • 49 postów
  • 0 Piw
7
wielka chała,piwa niema:(

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

jim123

jim123

Znawca

• Użytkownik
  • 56 postów
  • 0 Piw
8
no oczywiście jestem zwolennikiem, że jak ktoś się napracuje to trza go docenić

dwie ciężarówki browarów przesyłam :)

kierownik328

kierownik328

Początkujący

• Użytkownik
  • 21 postów
  • 0 Piw
6
Oczywiscie Browarek za takie Cudo:D
Dołączona grafika

Sygna By Deon

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

kornflejks

kornflejks

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 2 postów
  • 0 Piw
1
A w crack'u "HackTool.win32.Kiser.zv" to tylko dodatek na pamiątkę?

seru

seru

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 13 postów
  • 0 Piw
0
Dołączona grafika

Użytkownik turekSOFT edytował ten post 13 grudzień 2011 - 18:09

lakiernik7

lakiernik7

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 7 postów
  • 0 Piw
0
Browalek leci

Edit By Pr0Tank3r - Nie cytuj całego tematu ....

Użytkownik Pr0Tank3r edytował ten post 06 marzec 2012 - 23:15

krissofx

krissofx

Nowicjusz

• SUPER V.I.P
  • 17 postów
  • 0 Piw
12
Żaden z 12-stu kluczy nie działa "licencja uległa przedawnieniu". Super wstawka (za co browarek), lecz przez wyżej wymieniony błąd można go aktualizować tylko na 30 dni a nie jak w temacie na 3700 dni. Szkoda bo to by była super sprawa, może wyszły (wygenerowały się) jakieś nowe klucze. No to google i heja. Podobno ciężko te klucze zdobyć, ale Polak potrafi. A jak się je znajdzie to wtedy to ma sens.

Użytkownik krissofx edytował ten post 08 marzec 2012 - 01:33

Jestem bezdomny zbieram na PIWO i PLUSY !!! ;-)

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Bazul

Bazul

Biznesmen

• Moderator
  • 3621 postów
  • 7 Piw
900
http://www.kavkisfile.com/key/  &--#60;- Tutaj co kilka dni pojawiają się działające klucze do różnych wersji Kasperskiego.

Uwaga!
1. Jeśli masz włączonego Kasperskiego to zablokuje ci stronę. Wyłącz go na chwilę, strona jest bezpieczna, nie ma żadnych wirusów.
2. Pobierz zestaw kluczy i odłącz dostęp do internetu, wprowadź do programu następujący key  11111-11111-11111-1111X
3. Poprosi cię o ręczne wskazanie pliku z kluczem (wybierz jeden z pobranych kluczy DO TWOJEJ WERSJI programu, któryś działa na pewno)
4. Aktywuj licencję i zaaktualizuj bazę danych. Po aktualizacji klucz zostanie automatycznie zablokowany, po tym kroku koniecznie wyłącz automatyczną aktualizację bazy wirusów.
5. Usuń zablokowaną licencję, poczekaj kilka dni na nowy zestaw kluczy. Powtórz kroki 1,2,3. Nie aktualizuj bazy wirusów! Ostatnio zaktualizowana baza wystarczy ci na kilka miesięcy.
6. Ciesz się pełną wersją programu i powtórz cykl opisany tutaj po 4 miesiącach od ostatniej aktualizacji lub wygaśnięciu klucza.

Edit: Panie Krzysztofie43, powiem tak: ja posiadam 2 ręce, 2 nogi i jedną głowę, ale kogo to obchodzi? Opisałem tutaj sposób w jaki ja radzę sobie z problemem licencji w wyżej wymienionym programie, który być może komuś się przyda. Myślę, że większość ludzi potrafi podejmować samodzielne decyzje i wybiera, z szerokiego wachlarza możliwości, taki program antywirusowy jaki mu odpowiada. Nikogo nie zmuszamy do pobierania tego, więc na przyszłość proszę darować sobie podobne posty, ponieważ nic nie wnoszą do tematu. Pozdrawiam.

Użytkownik Bazul edytował ten post 09 marzec 2012 - 22:36

Krzysztof43

Krzysztof43

Znawca

• Użytkownik
  • 49 postów
  • 0 Piw
7
Mam Avasta 7,waznego do konca roku i Avasta 4.7 bezterminowego,po co mam sie męczyc co kilka miesięcy z kluczami?-dziekuję za taką radę.:(

18damian1988

18damian1988

Ultimate User

• SUPER V.I.P
  • 666 postów
  • 0 Piw
254
  • GG: 8550434
  • Zainteresowania:Sport
Dzieki za wstaweczke oczywiscie browar dla ciebie

Krzysztof43

Krzysztof43

Znawca

• Użytkownik
  • 49 postów
  • 0 Piw
7

Wyświetl postUżytkownik Bazul dnia 08 marzec 2012 - 17:54 napisał

http://www.kavkisfile.com/key/  &--#60;- Tutaj co kilka dni pojawiają się działające klucze do różnych wersji Kasperskiego.

Uwaga!
1. Jeśli masz włączonego Kasperskiego to zablokuje ci stronę. Wyłącz go na chwilę, strona jest bezpieczna, nie ma żadnych wirusów.
2. Pobierz zestaw kluczy i odłącz dostęp do internetu, wprowadź do programu następujący key  11111-11111-11111-1111X
3. Poprosi cię o ręczne wskazanie pliku z kluczem (wybierz jeden z pobranych kluczy DO TWOJEJ WERSJI programu, któryś działa na pewno)
4. Aktywuj licencję i zaaktualizuj bazę danych. Po aktualizacji klucz zostanie automatycznie zablokowany, po tym kroku koniecznie wyłącz automatyczną aktualizację bazy wirusów.
5. Usuń zablokowaną licencję, poczekaj kilka dni na nowy zestaw kluczy. Powtórz kroki 1,2,3. Nie aktualizuj bazy wirusów! Ostatnio zaktualizowana baza wystarczy ci na kilka miesięcy.
6. Ciesz się pełną wersją programu i powtórz cykl opisany tutaj po 4 miesiącach od ostatniej aktualizacji lub wygaśnięciu klucza.

Edit: Panie Krzysztofie43, powiem tak: ja posiadam 2 ręce, 2 nogi i jedną głowę, ale kogo to obchodzi? Opisałem tutaj sposób w jaki ja radzę sobie z problemem licencji w wyżej wymienionym programie, który być może komuś się przyda. Myślę, że większość ludzi potrafi podejmować samodzielne decyzje i wybiera, z szerokiego wachlarza możliwości, taki program antywirusowy jaki mu odpowiada. Nikogo nie zmuszamy do pobierania tego, więc na przyszłość proszę darować sobie podobne posty, ponieważ nic nie wnoszą do tematu. Pozdrawiam.
g Drogi Panie ,jeśli poczuł się Pan urażony to serdecznie przepraszam gdyż nie było to mym celem,chciałem jedynie wyrazić opinię (własną),iż jest to bardzo pracochłonna metoda,którą Pan proponuje a nie kazdy-mniemam-potrafi to zrobić.Dla tego też dodałem swój wpis,aczkolwiek Kaspersky jest obecnie nr.1 i zapewne warto się pomeczyc:).Pozdrawiam.

Użytkownik Krzysztof43 edytował ten post 25 kwiecień 2012 - 10:08

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Krzysztof43

Krzysztof43

Znawca

• Użytkownik
  • 49 postów
  • 0 Piw
7

Wyświetl postUżytkownik Krzysztof43 dnia 25 kwiecień 2012 - 10:07 napisał

g Drogi Panie ,jeśli poczuł się Pan urażony to serdecznie przepraszam gdyż nie było to mym celem,chciałem jedynie wyrazić opinię (własną),iż jest to bardzo pracochłonna metoda,którą Pan proponuje a nie kazdy-mniemam-potrafi to zrobić.Dla tego też dodałem swój wpis,aczkolwiek Kaspersky jest obecnie nr.1 i zapewne warto się pomeczyc:).Pozdrawiam.
Jeszcze raz muszę dodać swój (głupawy wpis),sprawdziłem link który był Pan łaskawie podać....i nic niestety,jesli już dajemy coś takiego to może jeszcze dokładnie instrukcja? gdzie niby sa te klucze.pozdrawiam ten głupi.

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych