Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 [PL] + Klucze + Crack na 3700 dni.
Format Programu: EXE

W paczce:
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 [PL]
Klucze
Crack na 3700 dni
Dokładna instrukcja instalacji Cracka na 3700 dni
DZIALA na win XP\Vista\ 7
Jeżeli przy rozpakowywaniu archiwum wyskoczy bład, to napewno przez program antywirusowy który blokuje cracka.
Archiwum jest sprawdzane, dodane zostało 10% danych naprawczych.
Jak sciagniesz i masz koniec archiwum wez opcje napraw archiwum i wszytko bedzie OK.
Przy instalacji moze być problem bo podczas aktualizacji na kluczu na 57 dni zablokuja go wam, ale to nic przejdzcie do kolejnych czynnosci i macie kacpra na 3700 dni czyli 10 lat.

Pakiet zapewnia kompleksową ochronę komputerów PC przed wszelkimi rodzajami zagrożeń.
Oparty jest o program antywirusowy Kaspersky Anti-Virus 2011. Wyposażony jest również w osobistą zaporę ogniową. Użytkownicy laptopów mogą definiować odrębne tryby pracy zapory dla różnych sieci - Internet, sieć lokalna oraz sieć zaufana. Program pozwala także na pracę w "trybie ukrycia", w którym komputer użytkownika będzie całkowicie niewidoczny w sieci. Nad pocztą czuwa filtr antyspamowy.
Kaspersky Internet Security 2011 został również wyposażony w nowy moduł kontroli rodzicielskiej. Dzięki systemowi analizy lingwistycznej oraz możliwości wykorzystywania czarnych list moduł ten pozwala rodzicom na kontrolowanie poczynań swoich pociech w Sieci. Kaspersky Internet Security 2011 posiada także nową funkcję pozwalającą na ochronę poufnych danych użytkownika (adresów e-mail, haseł, informacji o kartach kredytowych itp.) przed kradzieżą.

Aby pobrać program kliknij na opcję
która znajduje się poniżej.
Jeżeli pobrałes program i Ci się spodobał, wystaw jego recenzję, wpisujac się pod tym tematem.
Jeżeli masz jakis problem z programem przedstaw go nam w odpowiednim dziale Problemy i Prosby.
Postaramy się pomóc..
Posty z problemami pod tematem z programem będa karane ostrzeżeniem...
Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 [PL] + Klucze + Crack na 3700 dniexe
Rozpoczęty przez wader
, mar 27 2011 19:27
Napisano 27 marzec 2011 - 19:27
Przygody Tintina / The Adventures of Tintin (2011) PLDUB.BRRip.XviD-BiDA / Dubbing PL
http://dwn.so/show-f...ark.pl.avi.html
oglądaj online
http://dwn.so/v/DSB7961763
http://dwn.so/show-f...ark.pl.avi.html
oglądaj online
http://dwn.so/v/DSB7961763
|
Autor tematu upija się 8 Piwami otrzymanymi od:
|
, , , , , , ,
|
Napisano 14 listopad 2011 - 23:40
Albo robie coś źle albo już to jest nie aktualne bo:
wpisuje pierwszy kod przy wył. internecie przechodzę do okna w którym mam wybrać jeden z 12-tu plików (KIS1 ... do KIS12) próbowałem każdy i za każdym razem pokazuje mi komunikat "Nie można dodać klucza (lokalizacja czyli C\pobierane , itd. licencja utraciła ważność )"
Robię wszystko dokładnie tak jak w instrukcji ale chyba z tego już nici ...
Proszę o odpowiedz...
wpisuje pierwszy kod przy wył. internecie przechodzę do okna w którym mam wybrać jeden z 12-tu plików (KIS1 ... do KIS12) próbowałem każdy i za każdym razem pokazuje mi komunikat "Nie można dodać klucza (lokalizacja czyli C\pobierane , itd. licencja utraciła ważność )"
Robię wszystko dokładnie tak jak w instrukcji ale chyba z tego już nici ...
Proszę o odpowiedz...
Napisano 08 marzec 2012 - 01:08
Żaden z 12-stu kluczy nie działa "licencja uległa przedawnieniu". Super wstawka (za co browarek), lecz przez wyżej wymieniony błąd można go aktualizować tylko na 30 dni a nie jak w temacie na 3700 dni. Szkoda bo to by była super sprawa, może wyszły (wygenerowały się) jakieś nowe klucze. No to google i heja. Podobno ciężko te klucze zdobyć, ale Polak potrafi. A jak się je znajdzie to wtedy to ma sens.
Użytkownik krissofx edytował ten post 08 marzec 2012 - 01:33
Jestem bezdomny zbieram na PIWO i PLUSY !!! ;-)
Napisano 08 marzec 2012 - 17:54
http://www.kavkisfile.com/key/ &--#60;- Tutaj co kilka dni pojawiają się działające klucze do różnych wersji Kasperskiego.
Uwaga!
1. Jeśli masz włączonego Kasperskiego to zablokuje ci stronę. Wyłącz go na chwilę, strona jest bezpieczna, nie ma żadnych wirusów.
2. Pobierz zestaw kluczy i odłącz dostęp do internetu, wprowadź do programu następujący key 11111-11111-11111-1111X
3. Poprosi cię o ręczne wskazanie pliku z kluczem (wybierz jeden z pobranych kluczy DO TWOJEJ WERSJI programu, któryś działa na pewno)
4. Aktywuj licencję i zaaktualizuj bazę danych. Po aktualizacji klucz zostanie automatycznie zablokowany, po tym kroku koniecznie wyłącz automatyczną aktualizację bazy wirusów.
5. Usuń zablokowaną licencję, poczekaj kilka dni na nowy zestaw kluczy. Powtórz kroki 1,2,3. Nie aktualizuj bazy wirusów! Ostatnio zaktualizowana baza wystarczy ci na kilka miesięcy.
6. Ciesz się pełną wersją programu i powtórz cykl opisany tutaj po 4 miesiącach od ostatniej aktualizacji lub wygaśnięciu klucza.
Edit: Panie Krzysztofie43, powiem tak: ja posiadam 2 ręce, 2 nogi i jedną głowę, ale kogo to obchodzi? Opisałem tutaj sposób w jaki ja radzę sobie z problemem licencji w wyżej wymienionym programie, który być może komuś się przyda. Myślę, że większość ludzi potrafi podejmować samodzielne decyzje i wybiera, z szerokiego wachlarza możliwości, taki program antywirusowy jaki mu odpowiada. Nikogo nie zmuszamy do pobierania tego, więc na przyszłość proszę darować sobie podobne posty, ponieważ nic nie wnoszą do tematu. Pozdrawiam.
Uwaga!
1. Jeśli masz włączonego Kasperskiego to zablokuje ci stronę. Wyłącz go na chwilę, strona jest bezpieczna, nie ma żadnych wirusów.
2. Pobierz zestaw kluczy i odłącz dostęp do internetu, wprowadź do programu następujący key 11111-11111-11111-1111X
3. Poprosi cię o ręczne wskazanie pliku z kluczem (wybierz jeden z pobranych kluczy DO TWOJEJ WERSJI programu, któryś działa na pewno)
4. Aktywuj licencję i zaaktualizuj bazę danych. Po aktualizacji klucz zostanie automatycznie zablokowany, po tym kroku koniecznie wyłącz automatyczną aktualizację bazy wirusów.
5. Usuń zablokowaną licencję, poczekaj kilka dni na nowy zestaw kluczy. Powtórz kroki 1,2,3. Nie aktualizuj bazy wirusów! Ostatnio zaktualizowana baza wystarczy ci na kilka miesięcy.
6. Ciesz się pełną wersją programu i powtórz cykl opisany tutaj po 4 miesiącach od ostatniej aktualizacji lub wygaśnięciu klucza.
Edit: Panie Krzysztofie43, powiem tak: ja posiadam 2 ręce, 2 nogi i jedną głowę, ale kogo to obchodzi? Opisałem tutaj sposób w jaki ja radzę sobie z problemem licencji w wyżej wymienionym programie, który być może komuś się przyda. Myślę, że większość ludzi potrafi podejmować samodzielne decyzje i wybiera, z szerokiego wachlarza możliwości, taki program antywirusowy jaki mu odpowiada. Nikogo nie zmuszamy do pobierania tego, więc na przyszłość proszę darować sobie podobne posty, ponieważ nic nie wnoszą do tematu. Pozdrawiam.
Użytkownik Bazul edytował ten post 09 marzec 2012 - 22:36
Napisano 25 kwiecień 2012 - 10:07
Użytkownik Bazul dnia 08 marzec 2012 - 17:54 napisał
http://www.kavkisfile.com/key/ &--#60;- Tutaj co kilka dni pojawiają się działające klucze do różnych wersji Kasperskiego.
Uwaga!
Uwaga!
Użytkownik Krzysztof43 edytował ten post 25 kwiecień 2012 - 10:08
Napisano 25 kwiecień 2012 - 12:23
Użytkownik Krzysztof43 dnia 25 kwiecień 2012 - 10:07 napisał
g Drogi Panie ,jeśli poczuł się Pan urażony to serdecznie przepraszam gdyż nie było to mym celem,chciałem jedynie wyrazić opinię (własną),iż jest to bardzo pracochłonna metoda,którą Pan proponuje a nie kazdy-mniemam-potrafi to zrobić.Dla tego też dodałem swój wpis,aczkolwiek Kaspersky jest obecnie nr.1 i zapewne warto się pomeczyc:).Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry