Skocz do zawarto¶ci

Witaj U nas same nowo¶ci tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie bêdziemy Ciê ¶ciemniaæ superlatywami czy obietnicami aby¶ tylko siê zarejestrowa³, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowan± pozycjê, dziêki czemu masz pewno¶æ, ¿e ka¿da minuta, która po¶wiecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazê ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezp³atnym serwerze. Tylko u nas tylko bezp³atne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Do³±czona grafikaDo³±czona grafika

Guest Message by DevFuse

Woda dla s³oni / Water for Elephants (2011)Avi Brrip Lektor PL

• Zaloguj siê, aby dodaæ odpowied¼
4 odpowiedzi w tym temacie

johnconor18

johnconor18

Ultimate User

• U¿ytkownik
  • 2287 postów
  • 384 Piw
24244

Woda dla s³oni / Water for Elephants (2011)
Format Filmu: Avi

Do³±czona grafika

Do³±czona grafika

Format : AVI at 820 Kbps
Length : 706 MiB for 2h 0mn 21s 347ms

Video #0 : MPEG-4 Visual at 683 Kbps
Aspect : 640 x 272 (2.353) at 23.976 fps

Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kbps
Infos : 2 channels, 48.0 KHz

Do³±czona grafika

Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz

Do³±czona grafika

OPiS / iNFOJackob Jankowski (Robert Pattinson) to buntowniczy student weterynarii o nieco rozchwianej osobowo¶ci. Pod wp³ywem chwilowej depresji postanawia rzuciæ studia tu¿ przez ich ukoñczeniem i przy³±cza siê do wêdrownego cyrku, który akurat stacjonuje w jego mie¶cie. Na miejscu rozpoczyna pracê jako weterynarz zaprzyja¼niaj±c siê przy tym z osowia³± s³onic± Rosie, której nikt nie chce trenowaæ. Poznaje tu te¿ piêkn± Marlenê (Reese Witherspoon), która uje¿d¿a konie i jest ¿on± charyzmatycznego tresera Augusta (Christoph Waltz). "Water for Elephants" jest histori± o mi³o¶ci dwojga ludzi pochodz±cych z ró¿nych ¶wiatów egzystuj±cych w ¶rodowisku, gdzie mi³o¶æ jest luksusem na, który tylko nieliczni mog± sobie pozwoliæ.

Do³±czona grafika

[img][/img]

Do³±czona grafika

Ukryta zawarto¶æ

Witaj na WarezDark.pl!
Aby zobaczyæ ukryte linki nale¿y siê zarejestrowaæ b±d¼ zalogowaæ

• Posiadamy bazê ponad 20600 filmów, programów i muzyki zawsze na bezp³atnym serwerze. Tylko u nas tylko bezp³atne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Do³±czona grafikaDo³±czona grafika

Aby zobaczyæ ukryte linki nale¿y siê zarejestrowaæ b±d¼ zalogowaæ

Aby pobraæ film kliknij na opcjê Do³±czona grafika która znajduje siê poni¿ej.
Je¿eli pobra³es film i Ci siê spodoba³, wystaw jego recenzjê, wpisujac siê pod tym tematem.

Je¿eli masz jakis problem z filmem przedstaw go nam w odpowiednim dziale Problemy i Prosby.  
Postaramy siê pomóc..
Posty z problemami pod tematem z filmem bêda karane ostrze¿eniem...

Og³oszenie

Og³oszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Lanzarote

Lanzarote

ELITA

• Elita
  • 901 postów
  • 5 Piw
18335
  • P³eæ:Kobieta
  • Zainteresowania:wiele ich mam :D
Film pobrałam jakiś czas temu bez przekonania, że może to być dobry film. Wczoraj obejrzałam i byłam mile zaskoczona. Film piękny i oczywiście jak na ten gatunek wzruszający. Po jego obejrzeniu z chęcią sięgnę po książkę na której podstawie film powstał. Moja ocena 7 / 10. 7 dlatego, że trochę mi przeszkadzało kaleczenie ojczystego języka przez rodziców Jackoba, polskich emigrantów. Polecam!

Og³oszenie

Og³oszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która bêdzie dzieliæ siê z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucaæ je na darmowe serwery okre¶lone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która bêdzie dzieliæ siê zasobami z innymi userami otrzyma rangê Do³±czona grafika która daje wiele korzy¶ci miêdzy innymi
- wej¶cie w szeregi naszej ekipy, nowe znajomo¶ci oraz przyjemna atmosfera.
- dostêp do wszystkich dzia³ów na forum jak i dostêp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

bilbos

bilbos

Extra User

• U¿ytkownik
  • 103 postów
  • 0 Piw
47
  • P³eæ:Mê¿czyzna
  • Zainteresowania:Bardzo Dobry Film - Wypasiona Muza
Piwko + Plusik
Popieram przedmówczynie i ja widziałem ten  film i pozytywnie mnie zaskoczył. Naprawdę fajny klimat, a poza tym ciekawa historia, choć pewnie nie dla męskiej części publiczności (A może- czemu nie). Naprawdę przemocy znikoma ilość, tyle by pokazać jaki to potwór jest z Alberta.....
Do³±czona grafika

Og³oszenie

Og³oszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Pretty_Alex

Pretty_Alex

Nowicjusz

• U¿ytkownik
  • 2 postów
  • 0 Piw
1
BYłam na tym filmie w kinie i szczerze mówiać byłam powalona i zachwycona ;)  Tytułowy słoń reagował TYLKO na POLSKIE komendy! :P Polecam ;P

Og³oszenie

Og³oszenie
  • Advert

Uploader to osoba która bêdzie dzieliæ siê z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucaæ je na darmowe serwery okre¶lone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która bêdzie dzieliæ siê zasobami z innymi userami otrzyma rangê Do³±czona grafika która daje wiele korzy¶ci miêdzy innymi
- dostêp do wszystkich dzia³ów na forum jak i dostêp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

ALboudik

ALboudik

Ultimate User

• SUPER V.I.P
  • 437 postów
  • 0 Piw
75
  • GG: 9383887
  • P³eæ:Mê¿czyzna
  • Zainteresowania:gra przez sieæ mi³a zabawe kino i wiekszo¶æ kobiet
Z chęcia tą miłosną historie obejrze
Do³±czona grafika

Og³oszenie

Og³oszenie
  • Advert

U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 0

0 u¿ytkowników, 0 go¶ci, 0 anonimowych