Woda dla s³oni / Water for Elephants (2011)
Format Filmu: Avi

Format : AVI at 820 Kbps
Length : 706 MiB for 2h 0mn 21s 347ms
Video #0 : MPEG-4 Visual at 683 Kbps
Aspect : 640 x 272 (2.353) at 23.976 fps
Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kbps
Infos : 2 channels, 48.0 KHz

Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz

OPiS / iNFOJackob Jankowski (Robert Pattinson) to buntowniczy student weterynarii o nieco rozchwianej osobowo¶ci. Pod wp³ywem chwilowej depresji postanawia rzuciæ studia tu¿ przez ich ukoñczeniem i przy³±cza siê do wêdrownego cyrku, który akurat stacjonuje w jego mie¶cie. Na miejscu rozpoczyna pracê jako weterynarz zaprzyja¼niaj±c siê przy tym z osowia³± s³onic± Rosie, której nikt nie chce trenowaæ. Poznaje tu te¿ piêkn± Marlenê (Reese Witherspoon), która uje¿d¿a konie i jest ¿on± charyzmatycznego tresera Augusta (Christoph Waltz). "Water for Elephants" jest histori± o mi³o¶ci dwojga ludzi pochodz±cych z ró¿nych ¶wiatów egzystuj±cych w ¶rodowisku, gdzie mi³o¶æ jest luksusem na, który tylko nieliczni mog± sobie pozwoliæ.

[img][/img]

Aby pobraæ film kliknij na opcjê
która znajduje siê poni¿ej.
Je¿eli pobra³es film i Ci siê spodoba³, wystaw jego recenzjê, wpisujac siê pod tym tematem.
Je¿eli masz jakis problem z filmem przedstaw go nam w odpowiednim dziale Problemy i Prosby.
Postaramy siê pomóc..
Posty z problemami pod tematem z filmem bêda karane ostrze¿eniem...
Witaj U nas same nowo¶ci tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Woda dla s³oni / Water for Elephants (2011)Avi Brrip Lektor PL
Rozpoczêty przez johnconor18, wrz 14 2011 17:00
Napisano 14 wrzesieñ 2011 - 17:00
Napisano 20 listopad 2011 - 13:51
Film pobrałam jakiś czas temu bez przekonania, że może to być dobry film. Wczoraj obejrzałam i byłam mile zaskoczona. Film piękny i oczywiście jak na ten gatunek wzruszający. Po jego obejrzeniu z chęcią sięgnę po książkę na której podstawie film powstał. Moja ocena 7 / 10. 7 dlatego, że trochę mi przeszkadzało kaleczenie ojczystego języka przez rodziców Jackoba, polskich emigrantów. Polecam!
Napisano 20 listopad 2011 - 14:22
Piwko + Plusik
Popieram przedmówczynie i ja widziałem ten film i pozytywnie mnie zaskoczył. Naprawdę fajny klimat, a poza tym ciekawa historia, choć pewnie nie dla męskiej części publiczności (A może- czemu nie). Naprawdę przemocy znikoma ilość, tyle by pokazać jaki to potwór jest z Alberta.....
Popieram przedmówczynie i ja widziałem ten film i pozytywnie mnie zaskoczył. Naprawdę fajny klimat, a poza tym ciekawa historia, choć pewnie nie dla męskiej części publiczności (A może- czemu nie). Naprawdę przemocy znikoma ilość, tyle by pokazać jaki to potwór jest z Alberta.....
U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 0
0 u¿ytkowników, 0 go¶ci, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry