Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

My Riot - sweet_noise (2011)5 serwerów do wyboru

- - - - -

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

SOAD

SOAD

wredny skurczybyk

• Moderator
  • 2572 postów
  • 250 Piw
70319

My Riot - sweet_noise (2011)
Format Płyty: mp3 320Kb/s

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Nowy projekt leadera Sweet Noise, Glacy i młodego twórcy beatów, zwanego Hackerem, nosi nazwę My Riot. Muzycy właśnie ukończyli produkcję swojego debiutanckiego albumu. Ostatnim szlifem był mastering w słynnym studio Metropolis w Londynie, gdzie mistrzowsko kompozycje wygładził sam John Davis (odpowiedzialny m.in. za mastery The Prodigy, U2, Sade, White Lies i wielu innych topowych wykonawców).

Pierwsze utwory na płytę powstały pomiędzy Los Angeles, gdzie przez ostatnie dwa lata Glaca pracował nad różnymi wyzwaniami muzycznymi, a Sopotem, rodzinnym miastem Hackera. Glaca wspomina: "Musiałem wrócić do kraju chcąc zrobić album dla polskiego słuchacza. Potrzebowałem inspiracji do pisania tekstów, a ta płynie z ulic i serc ludzi właśnie stąd. Tylko tak umiem pisać rzeczy ważne, ponadczasowe, takie, których sam lubię słuchać".

Do Hackera i Glacy dołączyli Diamond Hill/gt/, Zwierzak/gt/ i Szymon/dr/, którzy zasilają zespół, jako skład koncertowy. Nowi muzycy nagrali swoje partie instrumentów w studio Toya w Łodzi, pod okiem Adama Toczki, który później razem z Glacą, zmiksował materiał w Studio Elektra w Warszawie. "Adam T. to polski bad boy, "hooligan" studyjny z własną osobowościa i wizją. Nie widzę dla niego żadnej konkurencji w tym kraju. Całkowicie poświęcony pracy, skupiony. Z nikim innym nie zamknąłbym się na dwa miesiące w studio i nie pracowałbym nad tak ważnym projektem jakim jest dla mnie My Riot."
W czasie masteringu okazało się, że John Davis bardzo zachwycił się miksem My Riot przywiezionym z Polski: "... dynamika na tej płycie to stara dobra szkoła Led Zeppelin...", "... są fragmenty, które mają ostrze produkcji Lady GaGa czy Black Eyes Peas, w innych słychać The Cure, kolejne powalają ciężarem - co za potężny mix..." Album zawiera 16 utworów, w kilku z nich usłyszymy gościnnie znanych polskich muzyków: Zbyszka Krzywańskiego z Republiki, Peję/SLU, Oriona z Behemotha czy Maję Konarską z Moonlight.

Dołączona grafika

1. Sen
2. Ulice pragną
3. Łzy i potęga
4. Sam przeciwko wszystkim
5. Ile znaków
6. Ból przemija
7. Poison And Nektar
8. Botox
9. Biała flaga 2010
10. Congo Rain
11. Fucked Up East
12. W tym mieście
13. Told You
14. Kiedy płyną
15. My Riot
16. End Harvest

Dołączona grafika

Ukryta zawartość

Witaj na WarezDark.pl!
Aby zobaczyć ukryte linki należy się zarejestrować bądź zalogować

• Posiadamy bazę ponad 20600 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Aby zobaczyć ukryte linki należy się zarejestrować bądź zalogować

Aby pobrać album kliknij na opcję Dołączona grafika która znajduje się poniżej.
Jeżeli pobrałes album i Ci się spodobał, wystaw jego recenzję, wpisujac się pod tym tematem.

Jeżeli masz jakis problem z albumem przedstaw go nam w odpowiednim dziale Problemy i Prosby.  
Postaramy się pomóc..
Posty z problemami pod tematem z albumem będa karane ostrzeżeniem...

Użytkownik Andrzej_nas edytował ten post 09 grudzień 2011 - 09:34
usunełem wygasłe linki

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Spoiler

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo nie ma w tej dolinie większego skurczybyka od mnie!

Moje tematy >>>KLIKNIJ<<< Мои темы

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS
Autor tematu upija się 2 Piwami otrzymanymi od:

agaanto

agaanto

Profesjonalny User

• Użytkownik
  • 292 postów
  • 0 Piw
36
Dobra nuta, wlasnie cos takiego bylo mi potrzebne. A dla ciebie browarek i duzy +.

...I can see the coffin shining through my tinted window
Must've missed the sign that said it was a fire sale...

...everyone will come to my funeral
To make sure that I stay dead...

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Ewela1

Ewela1

Nowicjusz

• SUPER V.I.P
  • 7 postów
  • 0 Piw
3
Super Płytka :) pozdrawiam

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

kingdiamond

kingdiamond

Znawca

• Użytkownik
  • 53 postów
  • 0 Piw
12
  • GG: nie mam
Daje rade browar leci Thx :very evil plan:

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert