Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

KONKURS - MASKOTKAwysokie nagrody ! ! ! ! ! ! ! ! !

* * * * * 1 głosy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

KOGEL

KOGEL

Ultimate User

• Weteran
  • 2053 postów
  • 16 Piw
37754

Uwaga z dniem dzisiejszym rozpoczynamy KONKURS na przygotowanie pracy graficzej w postaci przygotowania
" maskotki warezdark "
.

Np.

Spoiler
Spoiler

Wygrana maskotka będzie służyła reklamie Naszego forum.

Nagrody w konkursie :

1 - 100zł

2 - 50zł

3 - konto VIP na jeden miesiąc

Udział w konkursie mogą brać tylko i wyłącznie osoby posiadające rangę V.I.P i SUPER V.I.P jak i w chwili zgłoszenia tak i w dniu zakończenia konkursu.

Konkurs trwa do dnia 13.11.2011. Każdy z uczestników może zgłosić dowolną ilość prac.

Komentarze nie na temat będa karane zgodnie z regulaminem forum.

Dołączona grafika

Spoiler

Bronkx

Bronkx

Ultimate User

• Elita
  • 540 postów
  • 35 Piw
5141
  • GG: 10970201
Dołączona grafika

Mój pomysł to misio pendrive na usb z napisem a dokładniej linkiem warezdark.pl na bluzce (możliwe logo (nie znam sie na grafice aż tak)) jaki plus mojego projektu? Można by kupić misia usb razem z logiem i zasilać po przez to konto portalu na jego dalszy rozwój.
Pozdrawiam

Użytkownik Bronkx edytował ten post 12 październik 2011 - 22:14

Komputer to nie wszystko istnieje coś takiego jak kobiety,samochody,ptaki,drzewa itp..
polecam odejść czasami od monitora i podziwiać to co nas otacza.
Polska-tv.com  - Darmowa telewizja online

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Bronkx

Bronkx

Ultimate User

• Elita
  • 540 postów
  • 35 Piw
5141
Dołączona grafika

Komputer to nie wszystko istnieje coś takiego jak kobiety,samochody,ptaki,drzewa itp..

Dołączona grafika

Oryginalny

Oryginalny

Kierownik

• SUPER V.I.P
  • 724 postów
  • 32 Piw
30787
  • Zainteresowania:grafika, pływanie, podwórko
Bronkx, czy uważasz że plagiat to dobre rozwiązanie? Trzeba pomyśleć i samemu coś wymyślić. Sorry że pisze to, ale mam rangę jaką mam i muszę dbać o porządek

Umiem sie dzielic,chociaz jestem jedynakiem.
Zarobek pol na pol dziele z bratem.
Moj brat to moj ziom, moje ziomki jak rodzina,
zaraz po Matuli, o której nie zapominam..
Kocham Cie Mamo, jeszcze wszystko sie ulozy
Wnet k.... po zdychaja i to nam drzwi otworzy

Dołączona grafika

Bronkx

Bronkx

Ultimate User

• Elita
  • 540 postów
  • 35 Piw
5141
Przecież to ja wymyśliłem z tym misiem ! Nigdzie nie było napisane że nie można , nie było opcji edytuj więc dodałem w nowym temacie.(ładniejszą wersje) I takie pytanie jeżeli uważasz że plagiat proszę o przykład skąd miałem go ściągnąć , bo jeżeli uważasz że miś na usb nim jest tzn że każda inna maskotka tez nie może bo będzie ona plagiatem prostego misia :P

Pozdrawiam

Użytkownik Bronkx edytował ten post 25 październik 2011 - 23:25

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Oryginalny

Oryginalny

Kierownik

• SUPER V.I.P
  • 724 postów
  • 32 Piw
30787
  • Zainteresowania:grafika, pływanie, podwórko
Wystarczy wpisac na google grafika miś usb
http://www.google.pl...95l1014l2.5l7l0

Umiem sie dzielic,chociaz jestem jedynakiem.
Zarobek pol na pol dziele z bratem.
Moj brat to moj ziom, moje ziomki jak rodzina,
zaraz po Matuli, o której nie zapominam..
Kocham Cie Mamo, jeszcze wszystko sie ulozy
Wnet k.... po zdychaja i to nam drzwi otworzy

Dołączona grafika

Bronkx

Bronkx

Ultimate User

• Elita
  • 540 postów
  • 35 Piw
5141
człowieku a czy było napisane że nie można ? zwykłego misia też ktoś wymyślił wiec jakiego byś nie wstawił to będzie plagiat i żadne forum nie brało tego jako maskotkę to po pierwsze a po drugie jeżeli wymyśliłbym takiego misia na usb jako mój własny to nie pisałbym tutaj a sprzedawał ten pomysł jako produkt. I teraz nasuwa się pytanie jeżeli to jest źle, to podaj przykład co będzie dobrze ? każdy miś to plagiat a wiec po co konkurs ? Peace

Dołączona grafika

KOGEL

KOGEL

Ultimate User

• Weteran
  • 2053 postów
  • 16 Piw
37754
Jeżeli nie pojawi sie minimum 5 prac konkurs zostanie przerwany.

Dołączona grafika

Spoiler

Bronkx

Bronkx

Ultimate User

• Elita
  • 540 postów
  • 35 Piw
5141
czy to bedzię w porządku ?
w takim razie , moja firma przekaże na portal 10 000 euro ale 100 osób ma napisać petycje , pamiętacie że zawsze jedna zostanie odrzucona poprzez głupotę np brak przecinka. Po co robić konkursy jeżeli zawsze będzie coś źle lub wyda się on prawdziwym wałem jak w tym wydaniu ?
A jeżeli by ktoś siedział 3 tygodnie nad maskotką i zrobiłby to na poziomie extra super itd też byłoby że 5 prac nie ma to konkursu też ?
prawda jest taka , nie było zasad nie było pomysłów nie było osób oprócz jednej. Siano sie zostawi , osobe oszuka a ludziom sprawę i wątek zamknie. !

Człowieku,kto Ci powiedział że niebędzie dla Ciebie jakiejś nagrody ??? Myślałem o nagrodzie pocieszenia w postaci jakiegoś premium konta lecz po takiej wypowiedzi przemyśle to.

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Bronkx

Bronkx

Ultimate User

• Elita
  • 540 postów
  • 35 Piw
5141
No i co Oryginalny przecież karty to plagiat wystarczy wpisać w google "Karty do gry" ! Czemu nie napiszesz też jemu  ?

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

KOGEL

KOGEL

Ultimate User

• Weteran
  • 2053 postów
  • 16 Piw
37754
Bronkx -  Oryginalny jest moderatorem więc atakowanie go jest nie na miejscu. KONKURS ZAMYKAM Z POWODU BRAKU ZAINTERESOWANIA. Nagrodą dla Ciebie jest brak Warna za prowadzenie dyskusji w temacie do tego nie przeznaczonym.

Dołączona grafika

Spoiler

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych