Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 08 styczeń 2012 - 17:26
Więc, mam problem z wklejeniem cracka .. rozpakowane są pliki za pomocą DEAMON TOOLS. i teraz gdy próbuję uruchmoić grę prosi o płyte, wiem że trzeba wkleić cracka z pliku ale gdy próbuję to zrobić pisze że jest mało miejsca na tym dysku , zainstalowane już jest i wszystko i włącza się autoodtwarzanie. I nie piszcie mi że mam mało miejsca na kompie bo tu chodzi o ten dysk który stworzył grze Deamon Tools.
Napisano 08 styczeń 2012 - 17:35
Jeżeli przy instalacji prosi cię o włożenie 2 dysku a jest to gra ściągnięta z internetu i zamontowana na wirtualnym dysku czyli daemon tools'ie to na tym właśnie dysku powinien znajdować się dysk 2 noszący nazwę domyślnie CD.2.Ale jeżeli masz już zainstalowaną grę i nie wiesz gdzie wkleić cracka to ja ci napisze:;;;;;; WCHODZISZ TAM GDZIE MASZ ZAINSTALOWANĄ GRĘ W TYM PRZYPADKU Prototype I ZAMIENIASZ PLIK Z CRACKIEM POTEM KOPIUJESZ TEN PLIK CZYLI CRACK NA PULPIT (TWORZYSZ SKRÓT) I WŁĄCZASZ GRĘ Jeżeli pomogłem to chociarz plus albo piwo dzięki
.
Napisano 08 styczeń 2012 - 18:19
Użytkownik Affliction dnia 08 styczeń 2012 - 17:26 napisał
Więc, mam problem z wklejeniem cracka .. rozpakowane są pliki za pomocą DEAMON TOOLS. i teraz gdy próbuję uruchmoić grę prosi o płyte, wiem że trzeba wkleić cracka z pliku ale gdy próbuję to zrobić pisze że jest mało miejsca na tym dysku , zainstalowane już jest i wszystko i włącza się autoodtwarzanie. I nie piszcie mi że mam mało miejsca na kompie bo tu chodzi o ten dysk który stworzył grze Deamon Tools.
1 zainstaluj gre
2 otwórz plyte z gra
3 poszukaj craka''
4 przezuc craka w to miejsce gdzie jest zinstalowana gra,tzn na kturm dysku zinstalowales
5 zapyta czy zamienic pliki,zaznaczyc tak
6 odpalic gre i grac powinno zadzialac,miłej zabawy pozdrawiam
i jeszcze jedno pewnie chcesz wkleic na plyte craka,nie da sie zrub tak jak napisałem i powinno dzialac hihihihiiiiiiiiii niekturzy tak robili
Użytkownik Hugo12 edytował ten post 08 styczeń 2012 - 18:12
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry