Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Problem z crack'iem do gry Prototype.

- - - - -

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

Affliction

Affliction

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 6 postów
  • 0 Piw
2
Więc, mam problem z wklejeniem cracka .. rozpakowane są pliki za pomocą DEAMON TOOLS. i teraz gdy próbuję uruchmoić grę prosi o płyte, wiem że trzeba wkleić cracka z pliku ale gdy próbuję to zrobić pisze że jest mało miejsca na tym dysku , zainstalowane już jest i wszystko i włącza się autoodtwarzanie. I nie piszcie mi że mam mało miejsca na kompie bo tu chodzi o ten dysk który stworzył grze Deamon Tools.

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

suweczka1

suweczka1

<><><><><><><><>

• Użytkownik
  • 31 postów
  • 21 Piw
43
  • Zainteresowania:Gry,Informatyka,Filologia Angielska
Jeżeli przy instalacji prosi cię o włożenie 2 dysku a jest to gra ściągnięta z internetu i  zamontowana na wirtualnym dysku czyli daemon tools'ie to na tym właśnie dysku powinien znajdować się dysk 2 noszący nazwę domyślnie CD.2.Ale jeżeli masz już zainstalowaną grę i nie wiesz gdzie wkleić cracka to ja ci napisze:;;;;;; WCHODZISZ TAM GDZIE MASZ ZAINSTALOWANĄ GRĘ W TYM PRZYPADKU Prototype I ZAMIENIASZ PLIK Z CRACKIEM POTEM KOPIUJESZ TEN PLIK CZYLI CRACK NA PULPIT (TWORZYSZ SKRÓT) I WŁĄCZASZ GRĘ     Jeżeli pomogłem to chociarz plus albo piwo dzięki :).
Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Hugo12

Hugo12

USESER

• Friend
  • 395 postów
  • 29 Piw
13130

Wyświetl postUżytkownik Affliction dnia 08 styczeń 2012 - 17:26 napisał

Więc, mam problem z wklejeniem cracka .. rozpakowane są pliki za pomocą DEAMON TOOLS. i teraz gdy próbuję uruchmoić grę prosi o płyte, wiem że trzeba wkleić cracka z pliku ale gdy próbuję to zrobić pisze że jest mało miejsca na tym dysku , zainstalowane już jest i wszystko i włącza się autoodtwarzanie. I nie piszcie mi że mam mało miejsca na kompie bo tu chodzi o ten dysk który stworzył grze Deamon Tools.

1 zainstaluj gre

2 otwórz plyte z gra

3 poszukaj craka''

4 przezuc craka w to miejsce gdzie jest zinstalowana gra,tzn na kturm dysku zinstalowales

5 zapyta czy zamienic pliki,zaznaczyc tak

6 odpalic gre i grac powinno zadzialac,miłej zabawy pozdrawiam

i jeszcze jedno pewnie chcesz wkleic na plyte craka,nie da sie zrub tak jak napisałem i powinno dzialac hihihihiiiiiiiiii niekturzy tak robili :D

Użytkownik Hugo12 edytował ten post 08 styczeń 2012 - 18:12

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Affliction

Affliction

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 6 postów
  • 0 Piw
2
O.. Dzięki, działa wszystko. : DD

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

kasperku

kasperku

Profesjonalny User

• Moderator
  • 299 postów
  • 0 Piw
131
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych