Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Problem z grą half-life 2Problem

- - - - -

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

olmart24

olmart24

Nowicjusz

• SUPER V.I.P
  • 19 postów
  • 0 Piw
1
Sciągłem gre z tąd:

http://www.warezdark...__fromsearch__1

i problem jest taki, otóż gdy włączam gre jest ok widać typka z zaworem zamiast jednego oka:P
potem są te napisy na dole i już ma się ukazać ekran główny ale wtedy się pokazuje myszka na czarnym tle,chwile przetwarza(widać klepsydre obok myszki)
potem znów chwile przetwarza i się wyłącza z napisem:

Program Half-life2 przestał działać a w małym okienku widać ekran główny gry-miasto z bilbordem chyba (bardzo zamazany) no i co? wtedy poprostu wyłaczam i nie mogę odpalić tej gry.

Pliss pomóżcie bo half-life był super to chciałem zagrać w 2 ale niestety los mi nie dopisał

Załączone pliki

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

half

half

Profesjonalny User

• SUPER V.I.P
  • 275 postów
  • 34 Piw
256
  • GG: 8971342
sprobuj ja odinstalowac i ponownie zainstalowac...i zresetuj albo,  wylacz i zalacz ponownie kompa i sprobuj odpalic gre  moze pomoze....

Użytkownik half edytował ten post 08 styczeń 2012 - 22:52

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

n7x1s1

n7x1s1

Ultimate User

• Moderator
  • 2902 postów
  • 531 Piw
71101
hello
Poczekaj chwile aż okno powitalne przestanie być "zamazane" no normalna kolej rzeczy przy ładowaniu w tej grze.
Po pewnym czasie powinno ukazać się menu. A jeśli tak nie będzie się działo to trzeba szukać przyczyny błędu w komputerku, bo instalka jest ok.
Więc możesz ponownie zainstalować grę. Przeskanuj sobie dyski może masz jakiegoś przydupasa / wirusa który ci miesza.
Dodatkowo wyczyść sobie rejestr programem CCleaner nie ma to bezpośredniego wpływu na grę ale odświeży ci kompa i przyspieszy jego działanie.
Pokombinuj trochę. poczekamy na porady innych, a może coś konkretnego jeszcze mi wpadnie do mózgownicy

Dołączona grafika
Dołączona grafika.

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

olmart24

olmart24

Nowicjusz

• SUPER V.I.P
  • 19 postów
  • 0 Piw
1
no dobra to jest tak reinstall nie działa robiłem 3 razy:( i nic dalej tak samo.
Mówisz poczekać? hmm. czekałem w momencie takim jak na obrazku ponad 1 godzinę i też nic
wirusa nie mogę mieć ja to po prostu wiem ale sprawdziłem czy nie mam i się okazało że faktycznie nie ma tym cclearner popróbuje coś pokombinować może się uda

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

kasperku

kasperku

Profesjonalny User

• Moderator
  • 299 postów
  • 0 Piw
131
skoro komp ma dobrą konfigurację to może być wina direxa lub dodatków do sterów grafy nowe gry mają większe a stare sobie z nimi nie radzą i nie działają :D

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Ludlum

Ludlum

Ultimate User

• Elita
  • 1972 postów
  • 880 Piw
89231
Jaki masz system. Jeśli XP Pro z SP3 i Ci nie dziala, to nie wiem. Mogę wrzucić tą gierkę, ale napisz czy chcesz. Mi śmigała, choć mam złoma :)

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

olmart24

olmart24

Nowicjusz

• SUPER V.I.P
  • 19 postów
  • 0 Piw
1
mam vista7, intelCore i7, 3,07Gh, Zainstalowana pamięć 6,00Gb RAM, 64bit. Aha i SP jest 1 :(
Podnoszę do SP2
Potem wezmę się za SP3

Użytkownik olmart24 edytował ten post 09 styczeń 2012 - 10:52

Ludlum

Ludlum

Ultimate User

• Elita
  • 1972 postów
  • 880 Piw
89231

Wyświetl postUżytkownik olmart24 dnia 09 styczeń 2012 - 10:43 napisał

mam vista7, intelCore i7, 3,07Gh, Zainstalowana pamięć 6,00Gb RAM, 64bit. Aha i SP jest 1 :(

Dodam link do tematu. Sprawdź czy działa i napisz. Pozdro. :smile:

Użytkownik Ludlum edytował ten post 09 styczeń 2012 - 12:13

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

kasperku

kasperku

Profesjonalny User

• Moderator
  • 299 postów
  • 0 Piw
131
i tak radzę parametry grafy sprawdzić a jak vista to masz pewnie direxa 11 zainstaluj 9 :D

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych