Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Problem z grafiką/ustawieniami.Nie wiem ocb

- - - - - grafika cod mw 2

• Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

1artixz1

1artixz1

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 18 postów
  • 0 Piw
8
Siemka. Mam Coda MW2 orginalnego. Mam taki problem. Gra jest na najwyższych. "Tak przynajmniej myślę bo mam ruską wersję i robię wszystko po "omacku"" I mój problem polega na tym. Widzę np: czołg, worki z piaskiem i podchodzę do nich to pojawiają się na nich szczegóły, zmienia się tak jakby teksturka. Mógłbym pokazać to na filmiku ale myślę, że osoba która na tym się zna to wie o co mi chodzi. Gra chodzi płynnie ~60-70 FPSów bez lagów. Karta HD 5570 Radeon 1GB 128bitów. System xp 32 -_- 2 GB ram procesor 12GhZ 4rdzeniowy. Zasilacz i tu jest kut*s 350 watów. Naprawde nie wiem ocb. Metro większe wymagania a chodzi na fullu. Ale ogólnie niektóre gry przycinają a nie powinny i tu wina mi się zdaje zasilacza, że za mała moc i nie ogar dokońca. Pozdro i czekam na odp

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych