Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 17 styczeń 2012 - 21:54
1. Link do tematu z grą proszę, nie mam zamiaru szukać jej na forum
2. Więcej szczegółów? Wyskakuje jakiś błąd albo przynajmniej obrazek przy ładowaniu? włączasz grę przez steam czy z pliku wykonywalnego?
3. Spróbuj zaktualizować sterowniki karty graficznej lub uruchom w trybie zgodności Stwórz skrót => Właściwości => Zgodność => Uruchom ten program w trybie zgodności z... Czasem to wystarcza
4. Może masz zepsutego cracka, przeinstaluj grę oraz steam i poszukaj nowego cracka zgodnego z twoją wersją gry
Jak to nie pomoże to jeszcze coś pomyślimy... ;)
2. Więcej szczegółów? Wyskakuje jakiś błąd albo przynajmniej obrazek przy ładowaniu? włączasz grę przez steam czy z pliku wykonywalnego?
3. Spróbuj zaktualizować sterowniki karty graficznej lub uruchom w trybie zgodności Stwórz skrót => Właściwości => Zgodność => Uruchom ten program w trybie zgodności z... Czasem to wystarcza
4. Może masz zepsutego cracka, przeinstaluj grę oraz steam i poszukaj nowego cracka zgodnego z twoją wersją gry
Jak to nie pomoże to jeszcze coś pomyślimy... ;)
Użytkownik Bazula edytował ten post 17 styczeń 2012 - 21:58
Napisano 18 styczeń 2012 - 11:58
www.warezdark.pl/topic/71185-brink-2011-skidrow-eng/
zaczyna sie otwierac i gra sie zamyka taki tylko mały obrazek wyskakuje na poczotku i robi sie ciemno i gra sie zamyka
nie rozumiem tylko tego jak to zrobic 3 puktu
Nie odpowiada się bezpośrednio poniżej swojej ostatniej wypowiedzi!
Moja rada: Przeczytaj regulamin!!!
zaczyna sie otwierac i gra sie zamyka taki tylko mały obrazek wyskakuje na poczotku i robi sie ciemno i gra sie zamyka
nie rozumiem tylko tego jak to zrobic 3 puktu
Nie odpowiada się bezpośrednio poniżej swojej ostatniej wypowiedzi!
Moja rada: Przeczytaj regulamin!!!
Użytkownik SOAD edytował ten post 20 styczeń 2012 - 16:49
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry