Problem polega na tym ze przy probie wypakowania pojawia sie blad : archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone. Pobieralem z dwoch roznych serwerow i niestety pojawia sie ten sam problem. Wydaje mi sie ze problem nie lezy po mojej stronie, tylko po stronie uploadera. Jesli sie mysle prosze mnie poprawic
Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 20 styczeń 2012 - 11:08
Witam. Pobrałem wczoraj film ostre psy link : http://www.warezdark...drip-lektor-pl/
Problem polega na tym ze przy probie wypakowania pojawia sie blad : archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone. Pobieralem z dwoch roznych serwerow i niestety pojawia sie ten sam problem. Wydaje mi sie ze problem nie lezy po mojej stronie, tylko po stronie uploadera. Jesli sie mysle prosze mnie poprawic
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry