Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Ostre psy.błąd archiwum

- - - - -

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

dziadek186

dziadek186

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 10 postów
  • 0 Piw
0
Witam. Pobrałem wczoraj film ostre psy link : http://www.warezdark...drip-lektor-pl/
Problem polega na tym ze przy probie wypakowania pojawia sie blad : archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone. Pobieralem z dwoch roznych serwerow i niestety pojawia sie ten sam problem. Wydaje mi sie ze problem nie lezy po mojej stronie, tylko po stronie uploadera. Jesli sie mysle prosze mnie poprawic :) pozdrawiam

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Bazul

Bazul

Biznesmen

• Moderator
  • 3650 postów
  • 7 Piw
900
Pobrałem, sprawdziłem i potwierdzam. Archiwum na oby dwóch serwerach jest uszkodzone,

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

dziadek186

dziadek186

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 10 postów
  • 0 Piw
0
Dziekuje, Teraz mam potwierdzenie :)

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

John-Dark

John-Dark

God Mode - ON

• Administrator
  • 3716 postów
  • 156 Piw
91963
Wystarczylo naprawić archiwum ;) - temat zaktualizowany, wszystko powinno działać jak należy.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

John-Dark

John-Dark

God Mode - ON

• Administrator
  • 3716 postów
  • 156 Piw
91963
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych