Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 26 styczeń 2012 - 15:17
Witajcie, proszę o sprawdzenie tego filmu: http://www.warezdark..._fromsearch__1. Próbowałam pobrac 2 razy, pobrało sie tylko kilkadziesiąt megabajtów i koniec archiwum. Jeżeli rzeczywiście jest z nim problem to proszę o link do nieuszkodzonego. W związku z tą akcja z ACTA to już piaty film który nie mogę normalnie ściągnąc. Z góry dziękuje za odpowiedz
Napisano 26 styczeń 2012 - 17:41
mam bezprzewodowy i nie mogę zmienic bo inne są 2 razy droższe, a po drugie to mieszkam w wynajmowanym domku na takim zadupiu że musiałabym sama zapłacic za podłączenie liniowego, używam go od 2 lat ale od kilku dni dopiero sa takie problemy z serwerami przez ACTA, najpierw wszystkie filmy na MU a pózniej urywało się pobieranie na innych serwkach. właśnie próbuję jeszcze raz, dam znac czy ok
Użytkownik Anulka3333 edytował ten post 26 styczeń 2012 - 17:44
Napisano 26 styczeń 2012 - 18:00
Ściągasz pliki na necie bezprzewodowym ;o Ja bym zbankrutował O.O To nie ma nic wspólnego z ACTA, po prostu z jakiegoś powodu, twój modem traci choćby na 2 sekundy sieć i pobieranie się przerywa, bo ściągasz z serwisu, w którym akurat nie ma wznawiania pobierania od połowy czy tam 32%. Także mogą być 3 powody
- zła pogoda
- problemy techniczne operatora
- problem z twoim modemem.
- zła pogoda
- problemy techniczne operatora
- problem z twoim modemem.
Napisano 26 styczeń 2012 - 18:47
wina jest internetu. juz kiedyś o tym pisaliśmy. internet bezprzewodowy ma to do siebie że często zdarza się przerwa w połaczeniu. więc jak pisałam wina jest po Twojej stronie a nie po stronie wstawek
Spoiler

Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry