Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Purpurowe rzeki-Nieoczekiwany koniec archiwum

- - - - -

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

Anulka3333

Anulka3333

Extra User

• SUPER V.I.P
  • 141 postów
  • 0 Piw
15
Witajcie, proszę o sprawdzenie tego filmu: http://www.warezdark..._fromsearch__1. Próbowałam pobrac 2 razy, pobrało sie tylko kilkadziesiąt megabajtów i koniec archiwum.  Jeżeli rzeczywiście jest z nim problem to proszę o link do nieuszkodzonego.  W związku z tą akcja z ACTA to już piaty film który nie mogę normalnie ściągnąc.  Z góry dziękuje za odpowiedz

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Ludlum

Ludlum

Ultimate User

• Elita
  • 1976 postów
  • 881 Piw
89232
Sprawdzę.

Pobrało i wypakowało bez błędów.

Użytkownik Ludlum edytował ten post 26 styczeń 2012 - 15:56

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Anulka3333

Anulka3333

Extra User

• SUPER V.I.P
  • 141 postów
  • 0 Piw
15
ok, dzięki, zaraz spróbuję pobrac

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

mycha25ino

mycha25ino

Moja Mycha :*

• Weteran
  • 3096 postów
  • 131 Piw
44700
  • GG: 0
plik pobrałam i wypakowałam i jest wszystko ok. proponuje zmienić dostawce internetu bo nie zdziwiła bym się jeśli masz bezprzewodowy.

Spoiler

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Anulka3333

Anulka3333

Extra User

• SUPER V.I.P
  • 141 postów
  • 0 Piw
15
mam bezprzewodowy i nie mogę zmienic bo inne są 2 razy droższe, a po drugie to mieszkam w wynajmowanym domku na takim zadupiu że musiałabym sama zapłacic za podłączenie liniowego,  używam go od 2 lat ale od kilku dni dopiero sa takie problemy z serwerami przez ACTA, najpierw wszystkie filmy na MU a pózniej urywało się pobieranie na innych serwkach. właśnie próbuję jeszcze raz, dam znac czy ok

Użytkownik Anulka3333 edytował ten post 26 styczeń 2012 - 17:44

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

Bazul

Bazul

Biznesmen

• Moderator
  • 3650 postów
  • 7 Piw
900
Ściągasz pliki na necie bezprzewodowym ;o Ja bym zbankrutował O.O To nie ma nic wspólnego z ACTA, po prostu z jakiegoś powodu, twój modem traci choćby na 2 sekundy sieć i pobieranie się przerywa,  bo ściągasz z serwisu, w którym akurat nie ma wznawiania pobierania od połowy czy tam 32%. Także mogą być 3 powody

- zła pogoda
- problemy techniczne operatora
- problem z twoim modemem.

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

mycha25ino

mycha25ino

Moja Mycha :*

• Weteran
  • 3096 postów
  • 131 Piw
44700
  • GG: 0
wina jest internetu. juz kiedyś o tym pisaliśmy. internet bezprzewodowy ma to do siebie że często zdarza się przerwa w połaczeniu. więc jak pisałam wina jest po Twojej stronie a nie po stronie wstawek

Spoiler

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

John-Dark

John-Dark

God Mode - ON

• Administrator
  • 3716 postów
  • 156 Piw
91963
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych