Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 28 styczeń 2012 - 10:18
Witam. W temacie : http://www.warezdark...011/ podalem linki do plikow potrzebnych do uruchomienia gry, ale niestety tez link do konkurencyjnego forum na ktorym znajdowaly sie te link co niestety zaowocowalo usunieciem mojej wypowiedzi i przylozeniem 5 punktow karnych na moje konto. Moje pytanie brzmi: czy nie lepszym wyjsciem bylo by usuniecie tylko linku do forum konkurencji i pozostwieniem pozostalych linkow ? Teraz kazdy kto sciagnie gre COD MW3 bedzie mial problem, ale widocznie dla was to sie nie liczy. Lepiej jest pozostawic uzytkownikow bez pomocy, niech sie martwia. Nikt z administracji nie zainteresowal sie tez brakiem tych plikow chociaz temat na forum byl juz poruszany, Olewacie uzytkownikow, nawet tych z ranga VIP, bo to wlasnie byl temat z dzialu VIP. Niech sciagaja a pozniej sami sie martwia. Ale trudno , mniejsza z tym . Ja przezyje te 5 pkt. PS. czy az tak bardzo boicie sie podawania linkow do konkurencji ?? Boicie sie tego ze pliko ktore u was sa w sektorze VIP u nich sa zupelnie za darmo ?? Pozdrawiam i zycze udanego cenzurowania, nawet ACTA nie byla wam do tego potrzebna
Adios
Napisano 28 styczeń 2012 - 10:32
Witam, sam zgłosiłem twoją wypowiedź jako łamiącą regulamin, ponieważ jak już wspomniałeś - dodałeś link innego forum. Zacznijmy od tego, że administratorzy nie są uploaderami i mają swoje określone zadania, dlatego też powstał dział problemy, aby inni użytkownicy mogli sobie pomagać, nie łamiąc przy tym regulaminu. Strach nie ma tutaj nic do rzeczy, mamy swoje zasady i wrzucamy na forum tylko własnoręcznie wysłane pliki, nie ważne w jakim są dziale. Jeżeli znalazłeś brakujący plik, który jest w konkurencyjnym serwisie, pobierasz go, przepakowujesz i wrzucasz na serwer bez limitu. W rezultacie wszyscy są szczęśliwi. Jakoś każdy kto czytał regulamin umie się przystosować i pracuje według tych zasad. Pozdrawiam.
Napisano 28 styczeń 2012 - 10:56
Napisano 28 styczeń 2012 - 11:00
Szkoda sobie glowy tym zawracac. Pliki nie mialy w nazwie adresu forum, w srodku tez nie bylo zadnego pliku .txt z reklama. Byly to tylko i wylacznie paczki z plikami. Na przyszlosc zapamietam ze bezpieczniej jest starac sie nie pomagac. Lepiej jest samemu uruchomic program a reszta niech poszperea, przeciez maja czas i zaplacili za dostep do dzialu vip wiec pewnie im zalezy
pozdrawiam. Temat do zamkniecia
Napisano 28 styczeń 2012 - 11:16
Z tego co wiem to serwer http://uploaded.to/ jest u nas niedozwolonym serwerem. Więc mogłem Ci dać jeszcze 2 punkty za niedozwolony serwer.

Spoiler
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo nie ma w tej dolinie większego skurczybyka od mnie!
Moje tematy >>>KLIKNIJ<<< Мои темы
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry