Skocz do zawartości

Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach

Witaj na WarezDark.pl!
Nie będziemy Cię ściemniać superlatywami czy obietnicami abyś tylko się zarejestrował, zamiast tego dostaniesz suche fakty:

• Istniejemy ponad 3 lata i 11 miesiecy. Mamy swoje tradycje oraz ugruntowaną pozycję, dzięki czemu masz pewność, że każda minuta, która poświecisz na WarezDark nie zostanie zmarnowana.
  • Posiadamy bazę ponad 19800 filmów, programów i muzyki zawsze na bezpłatnym serwerze. Tylko u nas tylko bezpłatne serwery!
  • Rejestracja zajmie Ci maksymalnie 12 sekund. (sprawdzone!)

Dołączona grafikaDołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Call of Duty Modern Warfare 3 (2011)[ENG] [2xDVD9] [RELOADED]Niezgodna wersja win 7

- - - - -

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

gracjan1008

gracjan1008

Początkujący

• V.I.P.
  • 28 postów
  • 0 Piw
3
Witam, pobrałem ostatnio grę Cod MW 3 i podczas próby instalacji wyskakuje mi błąd ze "Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu Windows. Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna( x86- 32 bitowa czy x64- 64 bitowa), a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania."

Windows który posiadam to wersja 64 bitowa

Z góry dziękuje za pomoc dodam ze od wujka Google nie uzyskałem żadnych pomocnych informacji.....

pozdrawiam

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Bazul

Bazul

Biznesmen

• Moderator
  • 3650 postów
  • 7 Piw
900
Spróbuj uruchomić instalator w trybie zgodności (Prawym na setup.exe -> właściwości -> uruchom ten program w trybie zgodności z...)

Edit: znalazłem w necie coś takiego:

Cytat

Też miałem problem z instalacją gry nieudana była zarówno z płyty jak i dysku
Po skopiowaniu na dysk zero reakcji na klikanie na Autorun.exe lub Setup.exe.
Jak się okazało powodem jest plik Autorun.exe

Grę udaje się zainstalować tylko po skopiowaniu katalogu na dysk
Z katalogu należy usunąć plik Autorun.exe
Instalację przeprowadzić z pliku Setup.exe jako administrator
Instalator wtedy rusza i pozwala zainstalować grę
Mam również Win 7 64 bit i u mnie zadziałało mam nadzieję że pomogłem.

Ewentualnie zainstaluj odpowiednie biblioteki (Microsoft Visual C++ Redistributable Package) Możesz wypróbować wersje na 32 i 64 bity. Dodatkowo zainstaluj Directx 9.0c (w Win 7 fabrycznie jest Dx.11)

Użytkownik Bazula edytował ten post 31 styczeń 2012 - 09:54

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Poszukujemy uploaderów !!

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- wejście w szeregi naszej ekipy, nowe znajomości oraz przyjemna atmosfera.
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

gracjan1008

gracjan1008

Początkujący

• V.I.P.
  • 28 postów
  • 0 Piw
3
Witam, zrobiłem tak jak pisałeś z uruchomieniem jak admin oraz to co jest w cytacie skopiowałem na dysk usunolem plik autorun.exe i niestety nadal to samo wyświetla się teraz informacja ze System Windows nie może znaleźć pliku C:\ User \ MW3 \ setup.exe  Upewnij się czy wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.........

Zainstalowałem także Microsoft Visual C++ Redistributable Package oraz directx 9.0 i nadal jest to samo co bylo............... :/

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

gracjan1008

gracjan1008

Początkujący

• V.I.P.
  • 28 postów
  • 0 Piw
3
Witam ponownie jakoś uporałem sie z zainstalowaniem gry ale podczas odpalania gry wyskakuje mi ze.... Error during initialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg.  Make sure Call of Duty®: Modern Warfare® 3 is run from the correct folder.

Wie ktoś co może być nie tak ?

A i grę rozpakowywałem przez Phoenixa !!!!!!

zresztą autor co ta grę wrzucał nie na pisał ze trzeba ja przez ten program rozpakować !!!!! bo inaczej nie da rady.... :\

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

VIP ZA SMS

VIP ZA SMS

Baarteeek

Baarteeek

Nowicjusz

• Użytkownik
  • 2 postów
  • 0 Piw
0
a ja nie mogw wogole wypakować tym programem co jest podany w grze, wypakowuje mi tylko do main\iw.05.iwd czy jakos tak i co teraz ?

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

Uploader to osoba która będzie dzielić się z innymi forumowiczami swoimi zasobami komputerowymi Filmami ,grami,programami i wrzucać je na darmowe serwery określone w instrukcji dla uploaderów.

Osoba która będzie dzielić się zasobami z innymi userami otrzyma rangę Dołączona grafika która daje wiele korzyści między innymi
- dostęp do wszystkich działów na forum jak i dostęp do strefy VIP z najnowszymi zasobami filmowymi !

volumas

volumas

Początkujący

• Użytkownik
  • 23 postów
  • 0 Piw
1
ja wypakowalem tym programem cala zawartos i nie ma tam żadnej instalki :( nie wiem jak to zainstalowac pomoze ktos??:0)

Ogłoszenie

Ogłoszenie
  • Advert

wojcienty

wojcienty

user

• Zbanowany
  • 3144 postów
  • 58 Piw
17741
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych