Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Call of Duty Modern Warfare 3 (2011)[ENG] [2xDVD9] [RELOADED]Niezgodna wersja win 7
Rozpoczęty przez gracjan1008
, sty 31 2012 01:31
Napisano 31 styczeń 2012 - 01:31
Witam, pobrałem ostatnio grę Cod MW 3 i podczas próby instalacji wyskakuje mi błąd ze "Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu Windows. Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna( x86- 32 bitowa czy x64- 64 bitowa), a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania."
Windows który posiadam to wersja 64 bitowa
Z góry dziękuje za pomoc dodam ze od wujka Google nie uzyskałem żadnych pomocnych informacji.....
pozdrawiam
Windows który posiadam to wersja 64 bitowa
Z góry dziękuje za pomoc dodam ze od wujka Google nie uzyskałem żadnych pomocnych informacji.....
pozdrawiam
Napisano 31 styczeń 2012 - 09:47
Spróbuj uruchomić instalator w trybie zgodności (Prawym na setup.exe -> właściwości -> uruchom ten program w trybie zgodności z...)
Edit: znalazłem w necie coś takiego:
Ewentualnie zainstaluj odpowiednie biblioteki (Microsoft Visual C++ Redistributable Package) Możesz wypróbować wersje na 32 i 64 bity. Dodatkowo zainstaluj Directx 9.0c (w Win 7 fabrycznie jest Dx.11)
Edit: znalazłem w necie coś takiego:
Cytat
Też miałem problem z instalacją gry nieudana była zarówno z płyty jak i dysku
Po skopiowaniu na dysk zero reakcji na klikanie na Autorun.exe lub Setup.exe.
Jak się okazało powodem jest plik Autorun.exe
Grę udaje się zainstalować tylko po skopiowaniu katalogu na dysk
Z katalogu należy usunąć plik Autorun.exe
Instalację przeprowadzić z pliku Setup.exe jako administrator
Instalator wtedy rusza i pozwala zainstalować grę
Mam również Win 7 64 bit i u mnie zadziałało mam nadzieję że pomogłem.
Po skopiowaniu na dysk zero reakcji na klikanie na Autorun.exe lub Setup.exe.
Jak się okazało powodem jest plik Autorun.exe
Grę udaje się zainstalować tylko po skopiowaniu katalogu na dysk
Z katalogu należy usunąć plik Autorun.exe
Instalację przeprowadzić z pliku Setup.exe jako administrator
Instalator wtedy rusza i pozwala zainstalować grę
Mam również Win 7 64 bit i u mnie zadziałało mam nadzieję że pomogłem.
Ewentualnie zainstaluj odpowiednie biblioteki (Microsoft Visual C++ Redistributable Package) Możesz wypróbować wersje na 32 i 64 bity. Dodatkowo zainstaluj Directx 9.0c (w Win 7 fabrycznie jest Dx.11)
Użytkownik Bazula edytował ten post 31 styczeń 2012 - 09:54
Napisano 31 styczeń 2012 - 15:28
Witam, zrobiłem tak jak pisałeś z uruchomieniem jak admin oraz to co jest w cytacie skopiowałem na dysk usunolem plik autorun.exe i niestety nadal to samo wyświetla się teraz informacja ze System Windows nie może znaleźć pliku C:\ User \ MW3 \ setup.exe Upewnij się czy wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.........
Zainstalowałem także Microsoft Visual C++ Redistributable Package oraz directx 9.0 i nadal jest to samo co bylo............... :/
Zainstalowałem także Microsoft Visual C++ Redistributable Package oraz directx 9.0 i nadal jest to samo co bylo............... :/
Napisano 31 styczeń 2012 - 21:23
Witam ponownie jakoś uporałem sie z zainstalowaniem gry ale podczas odpalania gry wyskakuje mi ze.... Error during initialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty®: Modern Warfare® 3 is run from the correct folder.
Wie ktoś co może być nie tak ?
A i grę rozpakowywałem przez Phoenixa !!!!!!
zresztą autor co ta grę wrzucał nie na pisał ze trzeba ja przez ten program rozpakować !!!!! bo inaczej nie da rady.... :\
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty®: Modern Warfare® 3 is run from the correct folder.
Wie ktoś co może być nie tak ?
A i grę rozpakowywałem przez Phoenixa !!!!!!
zresztą autor co ta grę wrzucał nie na pisał ze trzeba ja przez ten program rozpakować !!!!! bo inaczej nie da rady.... :\
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry