Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
Napisano 01 luty 2012 - 18:04
Kupiłem oryginał GTA IV. I gdy instaluje wykuje mi błąd. Nie mogę instalować dalej. Płytka nie jest porysowana ani uszkodzona
Feature: Grand Theft Auto IV
Component: GTAIV_Dynamic
File: E:\GTAIV\data2.cab
Error: Błąd danych (CRC).
Próbowałem ściągnąć za neta sam plik data2.cab, ale nie mam bo zajmuje dużo miejsca. Az ściągałem z http://www.warezdark...nie-i-poradnik/ ale przy ściganiu z HOSTUJE.NET13 patcha i pisze ze: (Prawdopodobnie plik wygasł z braku aktywności lub został usunięty przez właściciela.) a MEGAUPLOAD.COM jest niedostempny.
Feature: Grand Theft Auto IV
Component: GTAIV_Dynamic
File: E:\GTAIV\data2.cab
Error: Błąd danych (CRC).
Próbowałem ściągnąć za neta sam plik data2.cab, ale nie mam bo zajmuje dużo miejsca. Az ściągałem z http://www.warezdark...nie-i-poradnik/ ale przy ściganiu z HOSTUJE.NET13 patcha i pisze ze: (Prawdopodobnie plik wygasł z braku aktywności lub został usunięty przez właściciela.) a MEGAUPLOAD.COM jest niedostempny.
Napisano 01 luty 2012 - 18:21
Co do wstaki to niestety linki faktycznie padły...wątpie aby autor tematu miał nadal te pliki - wiec reupload danego parta odpada.
- Jeśli masz faktycznie oryginalną płytę to możesz odesłać ją do wydawcy z informacją o jej uszkodzeniu - powinni odesłać nowy dysk.
- Kolejna opcja to skorzystanie z usług firmy zajmującą sie regeneracją płyt.
-Możesz równiesz spróbować własnych sił i odzyskiwać dane z płyty przez CDCheck lub inne narzędzie tego typu.
Pomijam domowe patenty na odzyskiwanie danych - poprostu szkoda nośnika - lepiej go odesłać.
- Jeśli masz faktycznie oryginalną płytę to możesz odesłać ją do wydawcy z informacją o jej uszkodzeniu - powinni odesłać nowy dysk.
- Kolejna opcja to skorzystanie z usług firmy zajmującą sie regeneracją płyt.
-Możesz równiesz spróbować własnych sił i odzyskiwać dane z płyty przez CDCheck lub inne narzędzie tego typu.
Pomijam domowe patenty na odzyskiwanie danych - poprostu szkoda nośnika - lepiej go odesłać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry