Witaj U nas same nowości tylko na darmowych serwerach
Witaj na WarezDark.pl!
|
Guest Message by DevFuse
problem z gra hitman blood moneypo wypakowania biore instal i wyskakuje mi blad hitman blood money not found
Rozpoczęty przez vegeto, lut 05 2012 09:41
Napisano 05 luty 2012 - 17:39
poprałem stąd link http://www.warezdark...n-krwawa-forsa/ jest ikonka setup pach hitman i jest ikonka exe jak właczam exe to wchodzi czarne tlo i wraca mi do windowsa.Macie jakis pomysł co to jest ?
Napisano 05 luty 2012 - 19:24
Przykro mi, ale niestety nie mam możliwości aby sprawdzić w czym problem.
Wstawka ma 3 lata więc naturalnie ledwie pamiętam grę, o ewentualnych problemach z instalacją nie wspominając.
Zwykle pobrałbym gierkę aby sprawdzić, lecz do końca maja jestem w delegacji dysponując tylko tabletem , a na androidzie to na pewno nie odpali .
Niedoświadczony user, więc będę strzelał najczęstrzy błąd powodujący taki problem może trafię i pomoże .
W paczce znajduje się obraz płyty (Hitman.ISO) i spakowany crack (CRACK.rar) domniemam że nie zamontowałeś ISO w wirtualnym napądzie ( ani nie wypaliłeś zawartości obrazu na płytę np. NERO - nagraj obraz płyty) tylko potraktowałeś go WINRAR.em albo innym archiwizerem aby dobrać się do zawartości Hitman.iso i prowadziłeś instalowanie bezpośrednio z katalogu a nie z napędu.
Daj znać czy trafiłem , jeśli nie to pokombinuję i może coś jeszcze wymyślę.
Wstawka ma 3 lata więc naturalnie ledwie pamiętam grę, o ewentualnych problemach z instalacją nie wspominając.
Zwykle pobrałbym gierkę aby sprawdzić, lecz do końca maja jestem w delegacji dysponując tylko tabletem , a na androidzie to na pewno nie odpali .
Niedoświadczony user, więc będę strzelał najczęstrzy błąd powodujący taki problem może trafię i pomoże .
W paczce znajduje się obraz płyty (Hitman.ISO) i spakowany crack (CRACK.rar) domniemam że nie zamontowałeś ISO w wirtualnym napądzie ( ani nie wypaliłeś zawartości obrazu na płytę np. NERO - nagraj obraz płyty) tylko potraktowałeś go WINRAR.em albo innym archiwizerem aby dobrać się do zawartości Hitman.iso i prowadziłeś instalowanie bezpośrednio z katalogu a nie z napędu.
Daj znać czy trafiłem , jeśli nie to pokombinuję i może coś jeszcze wymyślę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry